Keväinen härkäpapurisotto Neulamäki

Annoksia: 100 kpl
Annoskoko: 250 g
Määrä: 25,0 kg

L Laktoositon, laktoosia < 0,01 g/ 100 g nautintavalmista tuotetta
G Gluteeniton, ei lisätty gluteenia sisältäviä viljoja tai viljatuotteita reseptin ainesosana

0,920 L Rypsiöljy
0,035 KG Mustapippuri, rouhittu
0,060 KG Curry
0,015 KG Timjami
2,500 KG Porkkanasuikale, keltainen, pakaste
2,700 KG Paprikakuutio, pakaste
1,500 KG Sipulikuutio, pakaste

Freesaa öljyssä kasvikset ja mausteet

3,900 KG Risotto riisi
10,000 L Vesi
0,300 KG Bong Kasvisliemi -ainekset, 0,5 %

Lisää risottoriisi ja pyörittele kasvisten seassa. Kaada joukkoon 1/4 osa vesestä ja kasvisliemijauhe. Kuumenna kiehuvaksi ja anna riisin imeä neste, lisää tämän jälkeen vettä pienissä erissä sitä mukaan kun neste imeytyy.

3,000 KG Häärkäpapurouhe
3,000 L Arla Keittiö Laktoositon kasvisrasvasekoite 15%

Lisää risottoon härkäpapu ja Arla Keittiö Laktoositon kasvisrasvasekoite 15%%, sekoita.

1,100 L Touch of Taste Kasvisfondi

Lisää lopuksi Touch of Taste Kasvisfondi ja kuumenna.

0,300 KG Herneenverso

Laita tarjolle ja koristele hrneenversoilla.

Muuta annoskokoa tai määrää

Annoskoko:  g
Annosmäärä:  kpl

Tilaa uutiskirje

Tilaa Kouluruokakilpailun uutiskirje, niin saat ensimmäisenä tietoosi kilpailun uusimmat käänteet, muistutuksen kisan aikatauluista ja paljastuksia kulissin takaisista tapahtumista.