Limekala

Annoksia: 100 kpl
Annoskoko: 120 g
Määrä: 12,0 kg

9,000 KG Seitikuutio, pakaste
0,015 KG Suola
1,500 L Vesi
1,200 KG IsoMitta Juustocreme sulatejuustovalmiste
0,900 L Kasvirasvasekoite 15%, laktoositon
0,120 KG IsoMitta Vaalea kastike-/keittopohja-ainekset
0,120 KG IsoMitta Kalaliemi -ainekset
0,075 KG Sipulijauhe
0,060 KG Sokeri
0,012 KG Kurkuma
0,120 L Limemehu
0,009 KG Limepippuri
0,042 KG Ruohosipuli, hienonnettu, pakaste
0,027 KG Tilli, hienonnettu, pakaste
Suola

Esivalmistus edellisenä päivänä: Punnitse kalat voideltuun GN-vuokaan, lisää suola pinnalle.
(3 kg seitikuutiota + 5 g suolaa / vuoka)
Vie peitettynä kylmiöön.

Valmistuspäivänä: Poista tarvittaessa liika neste vuoasta.

Punnitse pataan kastikepohjan ainekset. Kuumenna sekoittaen 92°C:seen.
Lisää limemehu, ruohosipuli ja tilli. Sekoita tasaiseksi.
Kastike-/keittopohjat ovat vähäsuolaisia. Lisää suolaa makusi mukaan.
Kaada kastike tasaisesti kalapalojen päälle.

Kypsennysohje:
Esilämmitys kiertoilmatoiminnolla, kosteus 0 %% + 200 °C.
Kiertoilmatoiminto 160°C, kosteus 0 %%, sisälämpötila 80 °C.

Muuta annoskokoa tai määrää

Annoskoko:  g
Annosmäärä:  kpl

Tilaa uutiskirje

Tilaa Kouluruokakilpailun uutiskirje, niin saat ensimmäisenä tietoosi kilpailun uusimmat käänteet, muistutuksen kisan aikatauluista ja paljastuksia kulissin takaisista tapahtumista.