Mehevä mustikkakukko

Annoksia: 100 kpl
Annoskoko: 100 g
Määrä: 10,0 kg

4,800 KG Mustikka, pakaste
2,400 KG Mustikkatäyte, Saarioinen
0,800 KG Sokeri
0,320 KG Perunajauho
4,000 KG Ruismurotaikina
Vaahtoutuva lakton Vaniljakastike

Ota mustikat ja taikina sulamaan kylmiöön edellisenä päivänä.
Sekoita sulaneet mustikat, mustikkatäyte, perunajauho ja sokeri.
Punnitse massa vuokiin:
GN 1/1 65 mm vuokaan 2,050 kg.
Levitä pinnalle 1,000 kg ruismurotaikinaa.

Kypsennysohje:
1. Esilämmitys kiertoilmatoiminnolla 250°C, kosteus 0%%.
2. Kiertoilmatoiminto 175°C, kosteus 0%%, n. 25 min.
Vetäytyminen n. 15 min.

Mustikkakukko tarjotaan lämpimänä kevyesti vaahdotetun vaniljakastikkeen kera.
kastikeannos 50g (0,5 dl).

Muuta annoskokoa tai määrää

Annoskoko:  g
Annosmäärä:  kpl

Tilaa uutiskirje

Tilaa Kouluruokakilpailun uutiskirje, niin saat ensimmäisenä tietoosi kilpailun uusimmat käänteet, muistutuksen kisan aikatauluista ja paljastuksia kulissin takaisista tapahtumista.