Perunapeti uunimakkaralle Lehtikangas

Annoksia: 100 kpl
Annoskoko: 150 g
Määrä: 15,0 kg

L Laktoositon, laktoosia < 0,01 g/ 100 g nautintavalmista tuotetta
M Maidoton, ei lisätty maitoa tai maitotuotteita reseptin ainesosana
K Kananmunaton, ei lisätty kananmunaa tai munatuotteita reseptin ainesosana
S Soijaton, ei lisätty soijapapuja tai soijapaputuotteita reseptin ainesosana
G Gluteeniton, ei lisätty gluteenia sisältäviä viljoja tai viljatuotteita reseptin ainesosana

13,200 KG Mestari 3kg kuutioperuna 20mm 6086
1,800 KG Sipulikuutio, pakaste
0,083 KG Perunamauste
0,068 KG Bong Lihaliemi -ainekset, 0,5 %
0,120 KG Paprika, jauhettu
0,022 KG Suola
0,405 L Rypsiöljy
1,200 KG Atria Pekonirouhe 1,2kg 7970

Sekoita ainekset keskenään.
Punnitse 2,5 kg saanto 1/1-65 GN-vuokaan
Paista kuivapaistolla 160 asteessa 15 minuuttia, sekoita ja jatka paistamista 200 asteessa 20min. Sekoita
välillä.Tarkista kypsyys ja maku.
Ota omavalvonnan mukaiset tuotenäytteet ja lämpötilamittaukset

Muuta annoskokoa tai määrää

Annoskoko:  g
Annosmäärä:  kpl

Tilaa uutiskirje

Tilaa Kouluruokakilpailun uutiskirje, niin saat ensimmäisenä tietoosi kilpailun uusimmat käänteet, muistutuksen kisan aikatauluista ja paljastuksia kulissin takaisista tapahtumista.