Vihersalaatti lasagnelle Sakarinmäki

Annoksia: 100 kpl
Annoskoko: 55 g
Määrä: 5,5 kg

L Laktoositon, laktoosia < 0,01 g/ 100 g nautintavalmista tuotetta
M Maidoton, ei lisätty maitoa tai maitotuotteita reseptin ainesosana
K Kananmunaton, ei lisätty kananmunaa tai munatuotteita reseptin ainesosana
S Soijaton, ei lisätty soijapapuja tai soijapaputuotteita reseptin ainesosana
G Gluteeniton, ei lisätty gluteenia sisältäviä viljoja tai viljatuotteita reseptin ainesosana
V Vegaani, ei sisällä eläinperäisiä ainesosia

3,500 KG Jäävuorisalaatti, suikale
0,600 KG Herneenverso
0,180 KG Basilika, tuore
1,200 KG Kirsikkatomaatti
0,100 KG Lehtipersilja

Laita salaattisuikale astian pohjalle, lisää huuhdellut herneenversot, puoitetut kirsikkatomaatit ja hienonnettu tuore basilika.

Kastike:
0,400 L Rypsiöljy
0,005 KG Suola
0,035 KG Basilika, pakaste
0,003 KG Mustapippuri, rouhittu

Sekoita kastikkeen ainekset ja kaada salaatin sekaan ja sekoita.
Tarjoile lasagnen kanssa.

Muuta annoskokoa tai määrää

Annoskoko:  g
Annosmäärä:  kpl

Tilaa uutiskirje

Tilaa Kouluruokakilpailun uutiskirje, niin saat ensimmäisenä tietoosi kilpailun uusimmat käänteet, muistutuksen kisan aikatauluista ja paljastuksia kulissin takaisista tapahtumista.