ESITTELYSSÄ: Lantmännen Unibake

28.08.2019

Aina tuoretta leipää, makeita leipomotuotteita, gluteenittomia vaihtoehtoja, ruokaisia- ja fast food -tuotteita… Lantmännen Unibake on leivonnaispakasteiden ammattilainen. Yritys leipoo puolestasi ja lisäksi keksii avuksesi raikkaita ideoita.

– Haluamme kehittää suomalaista kouluruokailua entisestään. Teemme paljon yhteistyötä kuntasektorin kanssa ja kehitämme heidän maailmaansa sopivia kampanjoita ja koulutuksia, Lantmännen Unibaken avainasiakaspäällikkö Merja Pakkanen kertoo.

– Pehmeä leipä on olennainen osa kouluruokaa. Se tuo kotoista tunnelmaa ja parantaa laatu- ja tuoreusmielikuvaa.

Repullinen Ruissydämiä

Suomalaiset ovat äänestäneet ruisleivän kansallisruoakseen, ja sitä se todella onkin. Ruisleipä on sekä terveellistä että herkullista.

– Leivistämme koululaisten ehdoton suosikki on 100 % kotimaisesta rukiista valmistettu Pieni Ruisruutu. Joutsenon leipomolla leivottu ruisleipä sopiikin kouluihin todella hyvin, koska se on sydänmerkkituote.

– Haluamme palkita Kouluruokakilpailussa joukkueen, joka miettii parhaimman ruistoteutuksen, koska ruis on suomalaisten ikisuosikki. Palkintona on repullinen Ruissydämiä, lupaa Pakkanen.

Bake my day

Lantmännen Unibake hoitaa leipomisen puolestasi haluamaasi pisteeseen asti. Yrityksen tuotteissa on eri valmistusasteita: taikinoita, puolivalmiita ja vain sulatusta vaativia tuotteita. Pakastettuja tuotteita voi sulattaa juuri tarvitsemansa määrän ja vähentää siten keittiöhävikkiä.

– Myös tuotekehityksessämme huomioidaan hävikki. Esimerkiksi Ruisruutujen muoto on suunniteltu taikinahävikin vähentäminen mielessä. Tämä vaikuttaa alentavasti aina tuotteen hintaan asti.

– Vastuullisuus on mukana kaikessa tekemisessämme. Segregoituun palmuöljyyn siirtyminen, Suomen leipomoiden hävikin hyödyntäminen bioetanolin ja hiilihapon valmistamisessa, LED-valoihin siirtyminen, vihreän tai vesivoimalla tuotetun sähkön käyttö, listaa Pakkanen yrityksen uusimpia konkreettisia tekoja vastuullisuuden saralla.

www.lantmannen-unibake.com »

Tilaa uutiskirje

Tilaa Kouluruokakilpailun uutiskirje, niin saat ensimmäisenä tietoosi kilpailun uusimmat käänteet, muistutuksen kisan aikatauluista ja paljastuksia kulissin takaisista tapahtumista.

Yhteistyössä