HAASTE: #kouluruokatänään

08.10.2019

Syömme silmillämme – sanotaan. Ruoan ulkonäkö onkin tärkeä osa ruokailua, se parantaa ruokahalua ja ruokailuelämystä. Arkinen koululounas ei aina välttämättä ole varsinaista silmänruokaa, vaikka pienilläkin muutoksilla saisi suuria aikaan.  

Katselemme, maistelemme ja arvioimme Kouluruokakilpailussa paljon kouluruokaa. Jokaisena koulupäivänä valmistetaan noin 830 000 ruoka-annosta lapsille ja koululaisille. Näemme siis Kouluruokakilpailussa vain minimaalisen pienen osan Suomessa päivittäin tehtyjä annoksia.

Mielellämme näkisimme enemmän oppilaiden lounasannoksia kilpailun ja finaalin ulkopuolellakin. Haluamme kannustaa Suomen kouluruokailun ammattilaisia panostamaan myös ruoan ulkonäköön. Siksi haastamme teidät näyttämään, miltä teidän tekemänne kouluruoka näyttää tänään.

Miten osallistut:

Vaihtoehto 1.

Julkaise Instagramissa kuva tekemästänne kouluruoasta, liitä hashtagit #kouluruokatänään, #kouluruokakilpailu ja kerro mikä ruokalaji on kyseessä. Ei ole väliä, jaatko kuvan yrityksen tai kunnan tililtä tai vaikkapa henkilökohtaiselta tililtä. 

Vaihtoehto 2.

Käy kommentoimassa Instagramissa xxxx-postaukseen, miten saat kouluruoasta herkullisen näköistä. Kerro vinkkisi, paljasta parhaimmat tavat!

Linkki postaukseen tähän!

Tilaa uutiskirje

Tilaa Kouluruokakilpailun uutiskirje, niin saat ensimmäisenä tietoosi kilpailun uusimmat käänteet, muistutuksen kisan aikatauluista ja paljastuksia kulissin takaisista tapahtumista.

Yhteistyössä