Muutoksia tuotekorin käytössä

09.08.2019

Tuotekorin herkulliset tuotteet on vihdoin valittu ja korin sisältö paljastettu kilpailijoille reseptisuunnittelua varten. Kouluruokakilpailussa reseptit suunnitellaan käyttäen tuotekoriin valittuja IsoMitan ja yhteistyökumppaneiden tuotteita. 

Rakensimme tuotekorin osaksi www-sivujamme. Jaottelimme tuotteet eri kategorioiden alle, jotta voit reseptiä suunnitellessasi kätevimmin tutustua tarjolla oleviin tuotteisiin. Lisäksi linkkiä klikkaamalla pääset helposti hakemaan tuotteesta lisätietoa.

Mitä uutta?

Kilpailuun osallistutaan suunnittelemalla reseptit liha-, kala- ja kasvisruoalle. Yhdessä on käytettävä perunatuotteita (Mestari), yhdessä pastaa (Lantmännen Cerealia) ja yhdessä leipää (Lantmännen Unibake). Valitse lihatuotteiksi Atrian tuotevaihtoehdot. Käytä vähintään yhdessä reseptissä Arlan maitotaloustuotteita. Jokaisessa reseptissä on käytettävä vähintään kahta IsoMitan tuotetta.

Hmmm, menikö jo hankalaksi? Älä murehdi, teimme tuotekorista helppokäyttöisemmän, jotta reseptisuunnittelusta ei tule liian haastavaa.

Nyt voit helposti etsiä kaikista tuotekorin tuotteista sopivat raaka-aineet. Kun mietit esimerkiksi reseptiä, jossa käytät perunaa, valitse kategoriaksi ”peruna”, niin saat näkyviin juuri tarvitsemasi tuotteet.

Klikkaa tuotekoriin tästä »

Tilaa uutiskirje

Tilaa Kouluruokakilpailun uutiskirje, niin saat ensimmäisenä tietoosi kilpailun uusimmat käänteet, muistutuksen kisan aikatauluista ja paljastuksia kulissin takaisista tapahtumista.

Yhteistyössä