Tutustu ensimmäisenä mukaan ilmoittautuneeseen tiimiin

11.06.2019

Kajaanissa Lehtikankaan Monitoimitalossa työskentelevä Taru Kemppainen ilmoitti tiiminsä mukaan ensimmäisenä kaikista. Soitimme Kajaaniin tutustuaksemme tähän tehokkaaseen ja nopeaan joukkueeseen. Millainen tehotiimi Kajaanista oikein löytyy? Onko tiimi reseptisuunnittelussa ja keittiötyössä yhtä nopea kuin ilmoittautumisessa? 

– Olimme jo pitkään miettineet Kouluruokakilpailuun osallistumista. Vuoden 2018 kilpailussa kävimme seuraamassa finaalia ja silloin päätimme, että seuraavassa kisassa kilpailemme itse. Jäimme odottamaan ilmoittautumisen avautumista, ja kun saimme tiedon siitä, ilmoitin tiimin heti kisaan, Taru Kemppainen sanoo.

Keitä tiimiin kuuluu?

Taru itse kertoo olevansa enemmän taustalla; suunnittelevansa ja inspiroivansa muita tiimiläisiä. Arjessa hän suunnitteleekin ruokalistoja. Mukaansa Kouluruokakilpailuun hän valitsi Hanna Ojalehdon ja Teija Partasen

– Tiimillä on keittiöosaamista päiväkotilapsista koululaisiin. Heidän ammattitaitonsa vievät meidät varmaan voittoon. Hanna ja Teija tietävät, miten tehdään maukasta kouluruokaa. 

Seuraavat askeleet kohti finaalia

– Kunhan tuotekorit avautuvat, pääsemme suunnittelemaan tarkemmin kisareseptejä. Toki alustavia suunnitelmia on jo nyt, Taru paljastaa. 

Tuotekorit sisältävät IsoMitan ja yhteistyökumppaneiden listaamia tuotteita, joita käytetään resepteissä. Tuotekorit avautuvat elokuun alussa, joten hetki pitää vielä odotella ja miettiä, millaiset ruoat toimivat omissa kouluissa.

– Kajaanin koululaisille maistuu parhaiten melko perinteiset ruoat. Riisi- ja ohrapuuro esimerkiksi ovat oppilaiden suosikkeja. Kun uutuuksia tuodaan listalle, kestää aikansa ennen kuin ruokaan totutaan. 

Kajaanin joukkue vaikuttaa todelliselta supertiimiltä! Jäämme jännityksellä odottamaan kajaanilaisten reseptejä. Ja toivottavasti näemme heidät finaalissa maaliskuussa.

Ilmoittautumisaikaa 31.8. asti. Ilmoittaudu mukaan täältä »

Tilaa uutiskirje

Tilaa Kouluruokakilpailun uutiskirje, niin saat ensimmäisenä tietoosi kilpailun uusimmat käänteet, muistutuksen kisan aikatauluista ja paljastuksia kulissin takaisista tapahtumista.

Yhteistyössä