Kumppanit

Arla Pro on Foodservice-alan ammattilaisten raikas, innostava ja palveleva kumppani. Suomalaisesta maidosta valmistetut laadukkaat tuotteet kehitetään asiakkaiden tarpeita ja toiveita kuunnellen.

www.arlapro.com »

Atria Food Service on liha- ja ruoka-alan yritys, joka ensiluokkaisten tuotteiden lisäksi tarjoaa asiakkailleen yksilöllisten tarpeiden mukaan räätälöityjä ratkaisuja.

www.atria.fi/ammattilaiset »

Pohjolan Peruna tuottaa laadukkaita kotimaisia perunatuotteita kuluttajille ja ammattilaisille. Mestari-perunatuotteet on valmistettu korkealaatuisista raaka-aineista suurkeittiöiden aterioiden lisukkeiksi.

www.mestariperunat.fi »

Lantmännen Unibake on leivonnaispakasteisiin erikoistunut kansainvälinen osaaja, jolla on vahvat juuret suomalaisessa leipomisessa. Laadukkaat leipomotuotteet sekä raikkaat ideat ja ratkaisut auttavat asiakkaita erilaistumaan.

www.lantmannen-unibake.fi »

Lantmännen Cerealia kehittää, valmistaa ja markkinoi terveellisiä ja ravitsevia elintarvikkeita. Valikoiman ytimessä ovat viljapohjaiset tuotteet. Korkealaatuiset tuotteemme tekevät aamiaisesta, lounaasta ja päivällisestä kannattavaa liiketoimintaa.

www.lantmannencerealia.com »

Metsä Tissuen SAGA-valikoimaan kuuluvat monikäyttöiset ruoanlaitto- ja leivinpaperit, eväspussit ja muut tuotteet, joiden avulla ruoanlaitto ja leivonta on helppoa ja innostavaa niin suurissa ammattikeittiöissä ja leipomoissa kuin kotonakin.

www.sagacook.com »

ELO-säätiö eli Suomalaisen ruokakulttuurin edistämissäätiö kokoaa suomalaisen ruoka-, juoma- ja ravintolakulttuurin parhaat tekijät, palvelut ja tuotteet yhteen.

www.elo-saatio.fi »

Tilaa uutiskirje

Tilaa Kouluruokakilpailun uutiskirje, niin saat ensimmäisenä tietoosi kilpailun uusimmat käänteet, muistutuksen kisan aikatauluista ja paljastuksia kulissin takaisista tapahtumista.

Yhteistyössä