Kouluruokakilpailun säännöt

1. Kouluruokakilpailun järjestää GB Foods Suomi Oy

2. Kilpailu on avoin maksutonta kouluruokaa tarjoavien ja suomalaisia kouluruokailusuosituksia noudattavien koulujen keittiöhenkilökunnille. Keittiö voi toimia kunnan, kaupungin, yrityksen, säätiön ym. hallinnan alaisena. Kilpailuun osallistutaan joukkueissa. Joukkueiden jäsenmäärää ei ole rajattu. Kullakin koululla voi olla vain yksi joukkue. Joukkue edustaa yhtä nimettyä koulua, mutta joukkueen jäsenet voivat työskennellä useammalla eri koululla. Kilpailijoilla tulee olla työnantajalta lupa osallistua kilpailuun.

3. Kilpailun ilmoittautumisaika on 24.10.2023–31.1.2024. Reseptejä kehitellään 1.2.–15.3.2024.  Reseptit syötetään reseptipankkiin 15.3. mennessä. 

4. Kilpailun tavoitteena on löytää paras peruskoulukeittiön tiimi sekä uusia, herkullisia reseptejä jaettavaksi koulujen ruokalistoille.

5. Kilpailuun ilmoittaudutaan 31.1.2024 mennessä. Ilmoittautuessa ei vielä tarvita reseptejä. Osallistuva ryhmä suunnittelee reseptit, ja saa tarvittaessa apua GB Foods Suomelta.

Kilpailuun osallistutaan lasagnereseptillä ja sen kylkiäiseksi kehitellyllä salaatilla. Joukkue voi osallistua vain yhdellä kokonaisuudella. Reseptien on oltava suunnattu peruskouluille, ja niiden tulee olla 100 hengen reseptejä. Valmiit reseptit toimitetaan kilpailun järjestäjälle 15.3.2024 mennessä kouluruokakilpailu.fi-sivuston kautta.

6. Kouluruokakilpailu käydään koulujen omista keittiöistä käsin 10.4.2024.

7. Voittajat julkistetaan 11.4.2024.

8. Kilpailun järjestäjä valitsee tuomariston jäsenet.

9. Kaikkien kilpailuun osallistuvien reseptien kaikki käyttöoikeudet siirtyvät kilpailun järjestäjälle ja yhteistyökumppaneille.

10. Pääpalkinto on kattava ja laadukas GB Foods -tuotesetti sekä palkintoillallinen. Illallisen paikka ja ajankohta sovitaan voittajan kanssa erikseen.

11. Kilpailun järjestäjällä ja sen yhteistyökumppaneilla on oikeus käyttää kilpailun kisaajia ja voittajia markkinointiviestinnässään seuraavaan kilpailuun asti. 

12. Järjestäjä pidättää oikeuden tarkentaa kilpailun sääntöjä kilpailuaikana.

Tilaa uutiskirje

Tilaa Kouluruokakilpailun uutiskirje, niin saat ensimmäisenä tietoosi kilpailun uusimmat käänteet, muistutuksen kisan aikatauluista ja paljastuksia kulissin takaisista tapahtumista.