2018 Hamppari Broileri-bataattipihvillä

Annoksia: 100 kpl
Annoskoko: 178 g
Määrä: 17,8 kg

0,380 KG Hiiva
3,800 L Vesi
0,380 L Rypsiöljy
0,060 KG Suola
1,400 KG Alku Mustaherukka-mansikka kaurapuuroaines
4,200 KG Sämpyläjauho
0,285 KG Sokeri

Liuota hiiva kädenlämpöiseen veteen. Sekoita joukkoon öljy ja suola. Lisää hiutaleita ja sämpyläjauhoja vähitellen vaivaten. Anna sen kohota peitettynä ainakin tunti. Kumoa taikina pöydälle ja alusta hetki.

Jaa taikina 50g paloiksi ja pyörittele sämpylöiksi ja leivinpaperoidulle GN 1/1 pellille. Peitä liinalla ja anna kohota uunissa paisto 40°C n. 20 min.

0,140 L Vesi
0,020 KG Fariinisokeri

Kuumenna uuni 200°C. paista kypsäksi. Sivele paiston välissä vesi-fariini seoksella.

Täyte 1:
1,200 KG Valkokaali
0,040 KG Omenaviinietikka
0,600 KG Punakaali
0,600 L Chilikastike, makea
1,200 KG Porkkana
0,036 KG Santa Maria picling spice mix

Valmista salaatti:
Sekoita mauste raastettujen vihannesten joukkoon, lisää sweet chili kastike, etikka ja anna maustua pari tuntia.

5,300 KG Atria Kanabataattipihvi 53 g

Puolita pihvi

Täyte 2:
1,800 KG Chef René Täysmajoneesi 81%
0,070 KG Seesaminsiemen
0,007 KG Mustapippuri, rouhittu
0,030 KG Sokeri

Valmista kastike:
Paahda seesamin siemenet.Sekoita kaikki aineet sekaisin. Anna maustua.

Kokoa hampurilainen:
Halkaise sämpylä. Lisää pohjalle marinoitu kaalisalaatti, seuraavaksi broileribataattipihvi. Lisää majoneesi ja sulje kannella.

Muuta annoskokoa tai määrää

Annoskoko:  g
Annosmäärä:  kpl

Tilaa uutiskirje

Tilaa Kouluruokakilpailun uutiskirje, niin saat ensimmäisenä tietoosi kilpailun uusimmat käänteet, muistutuksen kisan aikatauluista ja paljastuksia kulissin takaisista tapahtumista.