2018 Itämainen kalakeitto

Annoksia: 100 kpl
Annoskoko: 275 g
Määrä: 27,5 kg

0,100 L Rypsiöljy
0,020 KG Kurkuma
0,020 KG Garam masala
0,020 KG Ruokokidesokeri

Kuullota kurkuma rypsiöljyssä padan pohjalla.

11,200 L Vesi
3,110 KG Bataatti, oranssi
1,420 KG Kukkakaalipala, pakaste
0,013 KG Viherpippuri, kokonainen
0,070 KG Suola
0,070 KG Touch of Taste Asian Red & Hot fondi
0,050 KG Bong Kalaliemi -ainekset, 0,5 %
0,013 KG Ruohosipuli

Lisää vesi, vihannekset ja mausteet. Anna kiehahtaa.

5,338 KG Seitikuutio, pakaste
6,227 KG Perunakuutio, kypsä

Lisää kuutioperunat ja seikuutiot. Kuumenna. Tarkista maku.
Mittaa lämpötila, kirjaa ylös ja ota näyte.

0,100 KG lime, täysmehu
1,780 KG turkkilainen jogurtti
0,070 KG Korianteri tuore

Hienonna korianteri ja sekoita jogurtin joukkoon. Mausta limemehulla.
Mittaa lämpötila. Ota näyte. Kirjaa ylös.

Muuta annoskokoa tai määrää

Annoskoko:  g
Annosmäärä:  kpl

Tilaa uutiskirje

Tilaa Kouluruokakilpailun uutiskirje, niin saat ensimmäisenä tietoosi kilpailun uusimmat käänteet, muistutuksen kisan aikatauluista ja paljastuksia kulissin takaisista tapahtumista.

Yhteistyössä