2018 Itämainen kalakeitto
Annoksia: 100 kpl
Annoskoko: 275 g
Määrä: 27,5 kg
0,100 | L | Rypsiöljy |
0,020 | KG | Kurkuma |
0,020 | KG | Garam masala |
0,020 | KG | Ruokokidesokeri |
Kuullota kurkuma rypsiöljyssä padan pohjalla.
11,200 | L | Vesi |
3,110 | KG | Bataatti, oranssi |
1,420 | KG | Kukkakaalipala, pakaste |
0,013 | KG | Viherpippuri, kokonainen |
0,070 | KG | Suola |
0,070 | KG | Touch of Taste Asian Red & Hot fondi |
0,050 | KG | Bong Kalaliemi -ainekset, 0,5 % |
0,013 | KG | Ruohosipuli |
Lisää vesi, vihannekset ja mausteet. Anna kiehahtaa.
5,338 | KG | Seitikuutio, pakaste |
6,227 | KG | Perunakuutio, kypsä |
Lisää kuutioperunat ja seikuutiot. Kuumenna. Tarkista maku.
Mittaa lämpötila, kirjaa ylös ja ota näyte.
0,100 | KG | Lime, täysmehu |
1,780 | KG | turkkilainen jogurtti |
0,070 | KG | Korianteri tuore |
Hienonna korianteri ja sekoita jogurtin joukkoon. Mausta limemehulla.
Mittaa lämpötila. Ota näyte. Kirjaa ylös.