2018 Punajuuri-kvinoalasagne

Annoksia: 100 kpl
Annoskoko: 270 g
Määrä: 27,0 kg

0,863 KG Kvinoa, suomalainen

Mittaa kvinoa astiaan. Laske päälle kylmää vettä ja huuhtele hyvin siivilän avulla. Jätä huuhdellut siemenet siivilään 20 minuutiksi, näin ne valuvat mahdollisimman kuiviksi. Sekoittele ja kääntele siemeniä hieman valutuksen aikana.
Kiehauta vesi ja lisää kvinoa. Sekoittele välillä ja keitä 8 minuuttia.

12,000 L Vesi
4,160 KG Punajuurikuutio
0,114 L Rypsiöljy
0,052 KG Piparjuuriraaste
0,020 KG Timjami, tuore

Kuullota nopeasti punajuuret, hienonnettu timjami ja piparjuuritahna rypsiöljyssä. Lisää kvinoa joukkoon.

4,800 L Maitojuoma laktoositon rasvaton
1,950 KG IsoMitta Lasagnekastike -ainekset
12,000 L Vesi
0,005 KG Mustapippuri, rouhittu
1,250 KG Fetajuusto, kuutioitu
Sokeri

Lisää joukkoon kastikeainekset, pippuri, juusto ja neste. Sekoita ja kiehauta. Anna kypsyä 5 minuuttia.

5,200 KG IsoMitta Lasagnelevy
1,250 KG Juustoraasteseos, laktoositon

Levitä voidellun GN 1/1 65 vuoan pohjalle kastiketta ja lasagnelevyjä vuorotellen. Yhteen vuokaan menee 5 levyä.
Viimeiseksi annostele pinnalle kastiketta ja jusutoraastetta. Paista lasagne yhdistelmäpaistolla 160°C noin 25 minuuttia. Anna hetki vetäytyä.


0,010 KG Timjami, tuore
0,380 KG Punajuurikuutio

Koristele hienonnetulla timjamilla ja punajuurikuutioilla.
Mittaa lämpötila. Ota näyte. Kirjaa ylös.

Muuta annoskokoa tai määrää

Annoskoko:  g
Annosmäärä:  kpl

Tilaa uutiskirje

Tilaa Kouluruokakilpailun uutiskirje, niin saat ensimmäisenä tietoosi kilpailun uusimmat käänteet, muistutuksen kisan aikatauluista ja paljastuksia kulissin takaisista tapahtumista.