4-viljan sämpylät Lehtikangas

Annoksia: 100 kpl
Annoskoko: 60 g
Määrä: 6,0 kg

L Laktoositon, laktoosia < 0,01 g/ 100 g nautintavalmista tuotetta
S Soijaton, ei lisätty soijapapuja tai soijapaputuotteita reseptin ainesosana

6,000 KG Vaasan 4 viljan leipätaikina 17x600g 13813

Esivalmistus
Nosta taikina sulamaan huoneenlämpöön 2-3 h tai yön yli kylmiössä.

Valmistus
1. Leikkaa taikina puoliksi pituussuunnaassa ja jaa sitten puolikkaat viiteen osaan.
2. Asettele leikatut palat pellille, painele hieman.
3. Nostata 1h nostatuskaapissa (35-37 astetta, 70%% kosteus).
4. Paista uunin sämpylän paisto-ohjelmalla TAI
lämmitä uuni 220°C. Laita leivät uuniin ja höyrytä muutaman sekunnin ajan. Laske lämpötila 180-200°C ja
paista 23-26 min

Muuta annoskokoa tai määrää

Annoskoko:  g
Annosmäärä:  kpl

Tilaa uutiskirje

Tilaa Kouluruokakilpailun uutiskirje, niin saat ensimmäisenä tietoosi kilpailun uusimmat käänteet, muistutuksen kisan aikatauluista ja paljastuksia kulissin takaisista tapahtumista.