748B Papu-perunasoselaatikko

Annoksia: 100 kpl
Annoskoko: 300 g
Määrä: 30,0 kg

1,250 KG Juustoraasteseos, laktoositon
1,875 L Ruokakerma, vähälaktoosinen
9,375 KG Perunasoseaines, pakaste
0,006 KG Viispippuri, rouhittu
0,013 KG Valkopippuri, jauhettu
6,250 KG Pomodoro Rosso -vihannessekoitus, pakaste
1,250 KG Sipulikuutio, pakaste
0,438 KG Soijarouhe, tumma
0,125 KG Basilika, pakaste
0,156 KG Suola
6,250 KG Kidney papu, punainen
0,313 L Chilikastike, makea
2,500 KG Tomaattipyre
3,125 L Vesi

Valmista tomaattinen paputäyte. Sekoita kidneypavut, tomaattipyree, sweet chili kastike ja vesi keskenään sekoittavassa padassa.
Lisää paputäytteeseen mausteet, soijarouhe, sipuli ja kasvissekoitus.
Levitä GN-vuoan pohjalle /1/1 65 mm) 3,2 kg paputäytettä ja täytteen päälle juustoraaste (0,2 kg/vuoka).
Lisää pinnalle perunasoserae (1,5 kg/vuoka) ja kerma (0,3 l/vuoka). Älä sekoita.
Paista yhdistelmäuunissa 140°C paistolla, kunnes sisälämpötila 85 °C.

Muuta annoskokoa tai määrää

Annoskoko:  g
Annosmäärä:  kpl

Tilaa uutiskirje

Tilaa Kouluruokakilpailun uutiskirje, niin saat ensimmäisenä tietoosi kilpailun uusimmat käänteet, muistutuksen kisan aikatauluista ja paljastuksia kulissin takaisista tapahtumista.