Aasialainen kaalisalaatti Korsholm
Annoksia: 100 kpl
Annoskoko: 80 g
Määrä: 8,0 kg
1,800 | KG | Porkkana |
1,800 | KG | Kesäkurpitsa |
1,800 | KG | Punakaali |
1,800 | KG | Valkokaali |
Pese, kuori tarvittaessa ja suikaloi porkkanat, kesäkurpitsa ja molemmat kaalet hienoksi suikaleeksi.
Kastike: | ||
0,070 | KG | Inkivääri, tuore |
0,070 | KG | Lime, täysmehu |
0,100 | KG | Mustapippuri, rouhittu |
0,030 | KG | Suola |
0,004 | L | Rypsiöljy |
Sekoita salaatinkastike ja anna maustua jokunen tunti tai yön yli jääkaapissa.
0,700 | KG | Seesaminsiemen |
Kaada kastike ja seesaminsiemenet sekoitetun salaatin sekaan ja kääntele hyvin. Anna maustua jokunen tunti ja tarjoile.