Aasialainen kaalisalaatti Korsholm

Annoksia: 100 kpl
Annoskoko: 80 g
Määrä: 8,0 kg

1,800 KG Porkkana
1,800 KG Kesäkurpitsa
1,800 KG Punakaali
1,800 KG Valkokaali

Pese, kuori tarvittaessa ja suikaloi porkkanat, kesäkurpitsa ja molemmat kaalet hienoksi suikaleeksi.

Kastike:
0,070 KG Inkivääri, tuore
0,070 KG Lime, täysmehu
0,100 KG Mustapippuri, rouhittu
0,030 KG Suola
0,004 L Rypsiöljy

Sekoita salaatinkastike ja anna maustua jokunen tunti tai yön yli jääkaapissa.

0,700 KG Seesaminsiemen

Kaada kastike ja seesaminsiemenet sekoitetun salaatin sekaan ja kääntele hyvin. Anna maustua jokunen tunti ja tarjoile.

Muuta annoskokoa tai määrää

Annoskoko:  g
Annosmäärä:  kpl

Tilaa uutiskirje

Tilaa Kouluruokakilpailun uutiskirje, niin saat ensimmäisenä tietoosi kilpailun uusimmat käänteet, muistutuksen kisan aikatauluista ja paljastuksia kulissin takaisista tapahtumista.