Amerikan-kurkku-paprikasalaatti Kartanonkoski
Annoksia: 100 kpl
Annoskoko: 60 g
Määrä: 6,0 kg
0,800 | KG | Paprika, punainen, kuutio |
1,600 | KG | Kurkku |
0,100 | KG | Lehtipersilja |
Kuutioi kurkku. Sekoita ainekset keskenään
Kastike: | ||
0,150 | KG | Arla Ruokakerma 15% 27783 |
0,089 | KG | IsoMitta Aurinkokuiv. Tomaattikylmäkastike -aineks |
0,158 | L | Vesi |
0,263 | KG | Kurpitsapikkelsi |
0,263 | KG | Kurkku |
0,021 | KG | Ruohosipuli |
0,011 | KG | Sokeri |
1,053 | KG | Chef René Kevytmajoneesi 30% |
Sekoita IsoMitta Aurinkokuivattu Tomaattikylmäkastike -aineks kerma-vesiseokseen ja lisää se Chef René Kevytmajoneesi 30%% joukkoon.Lisää kurpitsapikkelsi, suikaloitu kurkku ja hienonnettu ruohosipuli. Mausta sokerilla ja anna maustua yön yli, tarjoile sal
aatin kanssa.