Amerikan-kurkku-paprikasalaatti Kartanonkoski

Annoksia: 100 kpl
Annoskoko: 60 g
Määrä: 6,0 kg

0,800 KG Paprika, punainen, kuutio
1,600 KG Kurkku
0,100 KG Lehtipersilja

Kuutioi kurkku. Sekoita ainekset keskenään

Kastike:
0,150 KG Arla Ruokakerma 15% 27783
0,089 KG IsoMitta Aurinkokuiv. Tomaattikylmäkastike -aineks
0,158 L Vesi
0,263 KG Kurpitsapikkelsi
0,263 KG Kurkku
0,021 KG Ruohosipuli
0,011 KG Sokeri
1,053 KG Chef René Kevytmajoneesi 30%

Sekoita IsoMitta Aurinkokuivattu Tomaattikylmäkastike -aineks kerma-vesiseokseen ja lisää se Chef René Kevytmajoneesi 30%% joukkoon.Lisää kurpitsapikkelsi, suikaloitu kurkku ja hienonnettu ruohosipuli. Mausta sokerilla ja anna maustua yön yli, tarjoile sal
aatin kanssa.

Muuta annoskokoa tai määrää

Annoskoko:  g
Annosmäärä:  kpl

Tilaa uutiskirje

Tilaa Kouluruokakilpailun uutiskirje, niin saat ensimmäisenä tietoosi kilpailun uusimmat käänteet, muistutuksen kisan aikatauluista ja paljastuksia kulissin takaisista tapahtumista.