Appelsiini-chilikalaa ja riisiä Sakarinmäki

Annoksia: 100 kpl
Annoskoko: 160 g
Määrä: 16,0 kg

L Laktoositon, laktoosia < 0,01 g/ 100 g nautintavalmista tuotetta
K Kananmunaton, ei lisätty kananmunaa tai munatuotteita reseptin ainesosana
S Soijaton, ei lisätty soijapapuja tai soijapaputuotteita reseptin ainesosana
G Gluteeniton, ei lisätty gluteenia sisältäviä viljoja tai viljatuotteita reseptin ainesosana

4,000 KPL SAGA Cook & Chill Ruoanlaittopaperi 38429
12,000 KG Turskafilee, annospala, pakaste
0,008 KG Mustapippuri, rouhittu
0,020 KG Suola

Vuoraa vuoka SAGA Cook & Chill Ruoanlaittopaperilla ja lado päälle turska annospalat (20kpl/vuoka á 150g)
Mausta kalat varovasti suolalla ja mustapippurilla

0,500 KG Appelsiinimehutiiviste
0,300 L Sitruunamehu, makeuttamaton
0,100 KG IsoMitta Vaalea Kylmäsuurusteinen kastikepohja -ai

Sekoita kylmä appelsiinimehutiiviste 300%%, kylmä sitruunamehu ja IsoMitta Vaalea Kylmäsuurusteinen kastikepohja -aines keskenään ja anna turvota n. 5 min.

1,600 KG Arla keittiö Creme fraiche 8%
0,600 L Chilikastike, makea
1,600 KG IsoMitta Juustocreme sulatejuustovalmiste
0,050 KG Bong Kalaliemi -ainekset, 0,5 %
0,050 L Touch of Taste Kalafondi
0,020 KG Valkosipulimurska, säilyke
0,020 KG chili, hienonnettu, pakaste
0,800 L Arla Keittiö Laktoositon kasvisrasvasekoite 15%

Lisää loput ainekset mehu-tärkkelysseokseen ja sekoita hyvin tasaiseksi kastikkeeksi.

Kaada jokaiseen vuokaa n. 1,4 kg kastiketta kalojen päälle.

Kypsennä uunissa 160°C n. 25 min.
Tarjoile kypsän keitetyn basmatiriisin kanssa.

Basmatiriisi

Tarjoile kypsän keitetyn basmatiriisin kanssa.

Muuta annoskokoa tai määrää

Annoskoko:  g
Annosmäärä:  kpl

Tilaa uutiskirje

Tilaa Kouluruokakilpailun uutiskirje, niin saat ensimmäisenä tietoosi kilpailun uusimmat käänteet, muistutuksen kisan aikatauluista ja paljastuksia kulissin takaisista tapahtumista.