Appelsiini-chilikalaa ja riisiä Sakarinmäki
Annoksia: 100 kpl
Annoskoko: 160 g
Määrä: 16,0 kg
4,000 | KPL | SAGA Cook & Chill Ruoanlaittopaperi 38429 |
12,000 | KG | Turskafilee, annospala, pakaste |
0,008 | KG | Mustapippuri, rouhittu |
0,020 | KG | Suola |
Vuoraa vuoka SAGA Cook & Chill Ruoanlaittopaperilla ja lado päälle turska annospalat (20kpl/vuoka á 150g)
Mausta kalat varovasti suolalla ja mustapippurilla
0,500 | KG | Appelsiinimehutiiviste |
0,300 | L | Sitruunamehu, makeuttamaton |
0,100 | KG | IsoMitta Vaalea Kylmäsuurusteinen kastikepohja -ai |
Sekoita kylmä appelsiinimehutiiviste 300%%, kylmä sitruunamehu ja IsoMitta Vaalea Kylmäsuurusteinen kastikepohja -aines keskenään ja anna turvota n. 5 min.
1,600 | KG | Arla keittiö Creme fraiche 8% |
0,600 | L | Chilikastike, makea |
1,600 | KG | IsoMitta Juustocreme sulatejuustovalmiste |
0,050 | KG | Bong Kalaliemi -ainekset, 0,5 % |
0,050 | L | Touch of Taste Kalafondi |
0,020 | KG | Valkosipulimurska, säilyke |
0,020 | KG | chili, hienonnettu, pakaste |
0,800 | L | Arla Keittiö Laktoositon kasvisrasvasekoite 15% |
Lisää loput ainekset mehu-tärkkelysseokseen ja sekoita hyvin tasaiseksi kastikkeeksi.
Kaada jokaiseen vuokaa n. 1,4 kg kastiketta kalojen päälle.
Kypsennä uunissa 160°C n. 25 min.
Tarjoile kypsän keitetyn basmatiriisin kanssa.
Basmatiriisi |
Tarjoile kypsän keitetyn basmatiriisin kanssa.