Appelsiini-kaalisalaatti, kouluruokakilpailu

Annoksia: 100 kpl
Annoskoko: 84 g
Määrä: 8,4 kg

L Laktoositon, laktoosia < 0,01 g/ 100 g nautintavalmista tuotetta

2,000 KG Appelsiini
2,000 KG Punakaali
3,000 KG Valkokaali

Raasta kaali vihannesleikkurilla, jos et käytä valmista raastetta.
Sekoita appelsiinikuutiot joukkoon.
Tarkista maku.

0,200 KG IsoMitta Sitruunakiisseli/ -keittoainekset
0,750 L Vesi
0,050 KG Appelsiinimehutiiviste
0,005 KG Suola
0,200 L Sitruunamehu, makeuttamaton
0,250 L Rypsiöljy

Sekoita kiisseliainekset kylmään veteen. Lisää mehut ja mausteet.
Lisää öljy ohuena nauhana. Sekoita kaalisalaatin joukkoon.

Mittaa lämpötila, kirjaa ylös ja ota näyte.

Muuta annoskokoa tai määrää

Annoskoko:  g
Annosmäärä:  kpl