Appelsiini-kaalisalaatti, kouluruokakilpailu
Annoksia: 100 kpl
Annoskoko: 84 g
Määrä: 8,4 kg
2,000 | KG | Appelsiini |
2,000 | KG | Punakaali |
3,000 | KG | Valkokaali |
Raasta kaali vihannesleikkurilla, jos et käytä valmista raastetta.
Sekoita appelsiinikuutiot joukkoon.
Tarkista maku.
0,200 | KG | IsoMitta Sitruunakiisseli/ -keittoainekset |
0,750 | L | Vesi |
0,050 | KG | Appelsiinimehutiiviste |
0,005 | KG | Suola |
0,200 | L | Sitruunamehu, makeuttamaton |
0,250 | L | Rypsiöljy |
Sekoita kiisseliainekset kylmään veteen. Lisää mehut ja mausteet.
Lisää öljy ohuena nauhana. Sekoita kaalisalaatin joukkoon.
Mittaa lämpötila, kirjaa ylös ja ota näyte.