Aurinkoinen sosekeitto Lehtikangas
Annoksia: 100 kpl
Annoskoko: 250 g
Määrä: 25,0 kg
9,500 | L | Vesi |
5,200 | KG | Porkkanaviipale, pakaste |
4,200 | KG | Kesäkurpitsa |
1,000 | KG | Sipulikuutio, pakaste |
3,000 | KG | Bataatti, oranssi |
0,100 | KG | Bong Kasvisliemi -ainekset, 0,5 % |
0,125 | KG | Suola |
Mittaa pataan kuutioitu bataatti, porkkana, sipuli ja kesäkurpitsa. Lisää vesi, suola ja Bong Kasvisliemi -ainekset, 0,5 %%.
Keitä juurekset kypsäksi.
0,025 | KG | Mustapippuri, rouhittu |
3,200 | KG | Arla Ruoka 15% 701050 |
2,000 | KG | IsoMitta Juustocreme sulatejuustovalmiste |
Soseuta keitto. Lisää Arla Ruoka 15%%, IsoMitta Juustocreme sulatejuustovalmiste ja mustapippuri.
Kiehauta ja tarkista maku ja paksuus.