Bataattikeitto, kouluruokakilpailu
Annoksia: 100 kpl
Annoskoko: 389 g
Määrä: 38,9 kg
1,600 | KG | Sipulikuutio, pakaste |
0,240 | KG | Valkosipulimurska, säilyke |
9,600 | KG | Bataatti-keltainen porkkanasekoitus, pakaste |
0,320 | KG | IsoMitta Kasvisliemi -ainekset |
16,000 | L | Vesi |
2,400 | KG | Kikherne |
1,600 | L | Arla Keittiö Laktoositon kasvisrasvasekoite 15% |
1,600 | L | Vesi |
1,600 | KG | Leikattava sulatejuustoblokki |
0,080 | KG | Suola |
0,060 | KG | Valkopippuri, jauhettu |
1,600 | KG | Arla Keittiö Laktoositon ruokajogurtti |
1,200 | KG | Arla Keittiö Laktoositon kermaviili |
0,016 | KG | Suola |
0,400 | L | Appelsiinituoremehu |
0,080 | KG | Ruohosipuli, hienonnettu, pakaste |
0,080 | KG | Persilja, hienonnettu, pakaste |
1,360 | KG | Kurpitsansiemen |
Keitä sipuli, valkosipuli ja bataatti-porkkanasekoitus kasvisliemellä maustetussa vedessä pehmeiksi, noin 25 min.
Lisää kikherneet ja keitä vielä muutama minuutti.
Soseuta keitto.
Lisää kasvirasvasekoite ja loppuvesi sekä juusto ja anna keiton kiehua, kunnes juusto on sulanut.
Mausta.
Sekoita yrttijogurttiin kaikki muut ainekset.
Paahda halutessasi kurpitsansiemenet.
Tarjoa keiton kanssa nokare yrttijogurttia ja kurpitsansiemeniä.