Bataattikeitto, kouluruokakilpailu

Annoksia: 100 kpl
Annoskoko: 389 g
Määrä: 38,9 kg

1,600 KG Sipulikuutio, pakaste
0,240 KG Valkosipulimurska, säilyke
9,600 KG Bataatti-keltainen porkkanasekoitus, pakaste
0,320 KG IsoMitta Kasvisliemi -ainekset
16,000 L Vesi
2,400 KG Kikherne
1,600 L Arla Keittiö Laktoositon kasvisrasvasekoite 15%
1,600 L Vesi
1,600 KG Leikattava sulatejuustoblokki
0,080 KG Suola
0,060 KG Valkopippuri, jauhettu
1,600 KG Arla Keittiö Laktoositon ruokajogurtti
1,200 KG Arla Keittiö Laktoositon kermaviili
0,016 KG Suola
0,400 L Appelsiinituoremehu
0,080 KG Ruohosipuli, hienonnettu, pakaste
0,080 KG Persilja, hienonnettu, pakaste
1,360 KG Kurpitsansiemen

Keitä sipuli, valkosipuli ja bataatti-porkkanasekoitus kasvisliemellä maustetussa vedessä pehmeiksi, noin 25 min.
Lisää kikherneet ja keitä vielä muutama minuutti.
Soseuta keitto.
Lisää kasvirasvasekoite ja loppuvesi sekä juusto ja anna keiton kiehua, kunnes juusto on sulanut.
Mausta.
Sekoita yrttijogurttiin kaikki muut ainekset.
Paahda halutessasi kurpitsansiemenet.
Tarjoa keiton kanssa nokare yrttijogurttia ja kurpitsansiemeniä.

Muuta annoskokoa tai määrää

Annoskoko:  g
Annosmäärä:  kpl