BBQ-kanakastike ja paahdetut perunat Länsimäki

Annoksia: 100 kpl
Annoskoko: 250 g
Määrä: 25,0 kg

L Laktoositon, laktoosia < 0,01 g/ 100 g nautintavalmista tuotetta
K Kananmunaton, ei lisätty kananmunaa tai munatuotteita reseptin ainesosana

0,080 L Rypsiöljy
0,550 KG Sipulikuutio, pakaste
0,040 KG Valkosipulimurska, säilyke
0,015 KG Paprika, jauhettu
0,010 KG Korianteri, jauhettu
0,225 KG Sokeri

Freesaa kuivat mausteet ja sipuli öljyssä.

0,450 KG Tomaattimurska
0,450 KG Tomaattikuutio, pakaste

Lisää tomaattikuutiot ja tomaattimurska.

1,600 KG Barbequekastike, American ,Hermans
0,200 KG Bong Kanaliemi -ainekset, 0,5 %
0,100 L Touch of Taste Kanafondi
2,000 L Vesi

LaLaita joukkoon bbq-kastike, Bong Kanaliemi -ainekset, 0,5 %%, Touch of Taste Kanafondi ja vesi. Kiehauta ja anna kiehu n. 10 min.

0,145 KG IsoMitta Kana kastike-/keittopohja-ainekset
4,500 KG Atria Kypsä Kanan Paistisuik. miedosti suol.5540

Lisää lopuksi joukkoon veteen sekoitettu IsoMitta Kana kastike-/keittopohja-ainekset ja Atria Kypsä Kanan Paistisuikale miedosti suolattu.
Kuumenna kiehuvaksi ja anna kiehua muutama minuutti. Tarkista maku.

Lisäke:
7,000 KPL SAGA Cook & Chill Ruoanlaittopaperi 38429

Vuoraa vuoat SAGA Cook & Chill Ruoanlaittopaperilla.

1,000 L Rypsiöljy
0,100 KG Suola
0,100 KG Paprika, jauhettu
0,060 KG Mustapippuri, rouhittu
15,000 KG Lohkoperuna

Valmista öljykastike.

Pyöritä perunat mausteöljyssä. Levitä perunat vuorattuun gn vuokaan väljästi. Paahda kuumassa n.220 asteessa n. 15-20 min tai kunnes perunat ovat saaneet kauniin paahtuneen värin.

Muuta annoskokoa tai määrää

Annoskoko:  g
Annosmäärä:  kpl

Tilaa uutiskirje

Tilaa Kouluruokakilpailun uutiskirje, niin saat ensimmäisenä tietoosi kilpailun uusimmat käänteet, muistutuksen kisan aikatauluista ja paljastuksia kulissin takaisista tapahtumista.