BBQ-kanakastike ja paahdetut perunat Länsimäki
Annoksia: 100 kpl
Annoskoko: 250 g
Määrä: 25,0 kg
0,080 | L | Rypsiöljy |
0,550 | KG | Sipulikuutio, pakaste |
0,040 | KG | Valkosipulimurska, säilyke |
0,015 | KG | Paprika, jauhettu |
0,010 | KG | Korianteri, jauhettu |
0,225 | KG | Sokeri |
Freesaa kuivat mausteet ja sipuli öljyssä.
0,450 | KG | Tomaattimurska |
0,450 | KG | Tomaattikuutio, pakaste |
Lisää tomaattikuutiot ja tomaattimurska.
1,600 | KG | Barbequekastike, American ,Hermans |
0,200 | KG | Bong Kanaliemi -ainekset, 0,5 % |
0,100 | L | Touch of Taste Kanafondi |
2,000 | L | Vesi |
LaLaita joukkoon bbq-kastike, Bong Kanaliemi -ainekset, 0,5 %%, Touch of Taste Kanafondi ja vesi. Kiehauta ja anna kiehu n. 10 min.
0,145 | KG | IsoMitta Kana kastike-/keittopohja-ainekset |
4,500 | KG | Atria Kypsä Kanan Paistisuik. miedosti suol.5540 |
Lisää lopuksi joukkoon veteen sekoitettu IsoMitta Kana kastike-/keittopohja-ainekset ja Atria Kypsä Kanan Paistisuikale miedosti suolattu.
Kuumenna kiehuvaksi ja anna kiehua muutama minuutti. Tarkista maku.
Lisäke: | ||
7,000 | KPL | SAGA Cook & Chill Ruoanlaittopaperi 38429 |
Vuoraa vuoat SAGA Cook & Chill Ruoanlaittopaperilla.
1,000 | L | Rypsiöljy |
0,100 | KG | Suola |
0,100 | KG | Paprika, jauhettu |
0,060 | KG | Mustapippuri, rouhittu |
15,000 | KG | Lohkoperuna |
Valmista öljykastike.
Pyöritä perunat mausteöljyssä. Levitä perunat vuorattuun gn vuokaan väljästi. Paahda kuumassa n.220 asteessa n. 15-20 min tai kunnes perunat ovat saaneet kauniin paahtuneen värin.