Broileri- pastawokki Neulamäki

Annoksia: 100 kpl
Annoskoko: 250 g
Määrä: 25,0 kg

L Laktoositon, laktoosia < 0,01 g/ 100 g nautintavalmista tuotetta

3,000 KG Kungsörnen Cellentani vaalea kuitukierrepasta
2,250 L Vesi

Kypsennä Kungsörnen Cellentani vaalea kuitukierrepasta uunissa.

1,800 L Rypsiöljy
0,090 KG Suola
0,012 KG Mustapippuri, rouhittu
0,120 KG Valkosipulimurska, säilyke
0,225 KG Sitruunaruoho tahnamauste
0,040 KG Paprika, jauhettu
0,060 KG Sokeri
0,012 KG Kurkuma

Kuumenna pannu. Laita pannulle öljy ja mausteet ja freesaa niitä hetken aikaa.

0,420 KG Mrs Cheng s Soijakastike Mushroom
0,220 KG Touch of Taste Asian Red & Hot fondi
0,270 KG Bong Kanaliemi -ainekset, 0,5 %

Lisää joukkoon Mrs Cheng s Soijakastike Mushroom, Touch of Taste Asian Red & Hot fondi, Bong Kanaliemi -ainekset, 0,5 %%

3,500 KG Porkkanasuikale, keltainen, pakaste
3,500 KG Paprikasuikale, pakaste
4,200 KG Kesäkurpitsasuikale, pakaste
1,800 KG Punasipuliviipale, pakaste

Lisää kasvikset ja freesaa niitä n. 5-10min.

1,400 L Kookoskerma
6,000 KG Atria Kypsä Kanan Paistisuik. miedosti suol.5540

Lisää kookoskerma ja Atria Kypsä Kanan Paistisuikale miedosti suolattu. Kuumenna
wokki kauttaaltaan kuumaksi nin että kasvikset sekoittuvat tasaisesti.
Lisää kypsä pasta wokin joukkoon, tarkista maku ennen tarjoilua.

0,170 KG Persilja

Koristele hienonnetulla persiljalla.

Muuta annoskokoa tai määrää

Annoskoko:  g
Annosmäärä:  kpl

Tilaa uutiskirje

Tilaa Kouluruokakilpailun uutiskirje, niin saat ensimmäisenä tietoosi kilpailun uusimmat käänteet, muistutuksen kisan aikatauluista ja paljastuksia kulissin takaisista tapahtumista.