Broileri- pastawokki Neulamäki
Annoksia: 100 kpl
Annoskoko: 250 g
Määrä: 25,0 kg
3,000 | KG | Kungsörnen Cellentani vaalea kuitukierrepasta |
2,250 | L | Vesi |
Kypsennä Kungsörnen Cellentani vaalea kuitukierrepasta uunissa.
1,800 | L | Rypsiöljy |
0,090 | KG | Suola |
0,012 | KG | Mustapippuri, rouhittu |
0,120 | KG | Valkosipulimurska, säilyke |
0,225 | KG | Sitruunaruoho tahnamauste |
0,040 | KG | Paprika, jauhettu |
0,060 | KG | Sokeri |
0,012 | KG | Kurkuma |
Kuumenna pannu. Laita pannulle öljy ja mausteet ja freesaa niitä hetken aikaa.
0,420 | KG | Mrs Cheng s Soijakastike Mushroom |
0,220 | KG | Touch of Taste Asian Red & Hot fondi |
0,270 | KG | Bong Kanaliemi -ainekset, 0,5 % |
Lisää joukkoon Mrs Cheng s Soijakastike Mushroom, Touch of Taste Asian Red & Hot fondi, Bong Kanaliemi -ainekset, 0,5 %%
3,500 | KG | Porkkanasuikale, keltainen, pakaste |
3,500 | KG | Paprikasuikale, pakaste |
4,200 | KG | Kesäkurpitsasuikale, pakaste |
1,800 | KG | Punasipuliviipale, pakaste |
Lisää kasvikset ja freesaa niitä n. 5-10min.
1,400 | L | Kookoskerma |
6,000 | KG | Atria Kypsä Kanan Paistisuik. miedosti suol.5540 |
Lisää kookoskerma ja Atria Kypsä Kanan Paistisuikale miedosti suolattu. Kuumenna
wokki kauttaaltaan kuumaksi nin että kasvikset sekoittuvat tasaisesti.
Lisää kypsä pasta wokin joukkoon, tarkista maku ennen tarjoilua.
0,170 | KG | Persilja |
Koristele hienonnetulla persiljalla.