Broileri-pekonikastike ja lisuke Sotkamo

Annoksia: 100 kpl
Annoskoko: 200 g
Määrä: 20,0 kg

0,700 KG Atria Pekonirouhe 1,2kg 7970
0,550 KG Sipulikuutio, pakaste

Ruskista pekonikuutio ja sipuli padan pohjalla

10,500 KG Atria Kypsä Kanan Paistisuik. miedosti suol.5540

Lisää Atria Kypsä Kanan Paistisuikale miedosti suolattu pataan.

0,020 KG Broilerimauste
0,015 KG Sitruunapippuri

Lisää mausteet ja pyöräytä lihojen sekaan.

0,450 L Hedelmämehu
Vesi
0,200 L Touch of Taste Kanafondi
0,600 KG IsoMitta Kana kastike-/keittopohja-ainekset

Lisää mehu, vesi, Touch of Taste Kanafondi ja IsoMitta Kana kastike-/keittopohja-ainekset, kiehauta kuumaksi.

0,055 L Chilikastike, makea
0,030 KG Suola

Maista kastiketta, mausta lopuksi cilikastikkeella ja tarvittaessa lisää suolaa.

Lisäke:
3,200 KG Ohrahelmi
0,125 L Rypsiöljy
6,000 L Vesi
0,200 L Touch of Taste Kasvisfondi

Mittaa kaikki ainekset GN 1/1 vuokaan.
Lämmitä uuni höyrytoiminnolla +100 asteeseen.
Keitä n. 25 min ilman kantta. Sekoita ja anna vetäytyä ennen tarjoilua

Tarjoile raikkaan kesäpäiväsalaatin kanssa.

Muuta annoskokoa tai määrää

Annoskoko:  g
Annosmäärä:  kpl

Tilaa uutiskirje

Tilaa Kouluruokakilpailun uutiskirje, niin saat ensimmäisenä tietoosi kilpailun uusimmat käänteet, muistutuksen kisan aikatauluista ja paljastuksia kulissin takaisista tapahtumista.