Broilerinjauhelihalasagne Sakarinmäki

Annoksia: 100 kpl
Annoskoko: 300 g
Määrä: 30,0 kg

L Laktoositon, laktoosia < 0,01 g/ 100 g nautintavalmista tuotetta

8,000 KPL SAGA Cook & Chill Ruoanlaittopaperi 38429

Vuoraa vuoat SAGA Cook & Chill Ruoanlaittopaperi 38429

0,100 L Rypsiöljy
0,800 KG Sipulikuutio, pakaste
0,800 KG Valkosipulimurska, säilyke
0,050 KG Paprika, jauhettu
0,020 KG Timjami
0,030 KG Oregano

Freesaa padassa öljyssä spilikuutiot, valkosipuli, paprikajauhe, kuivattu timjami ja oregano.

0,100 KG Tomaattisose
1,000 KG Tomaattimurska

Lisää pataan tomaattisose ja tomaattimurska ja kuumenna seosta.

0,200 L Touch of Taste Kanafondi
0,100 KG Bong Kanaliemi -ainekset, 0,5 %
0,010 KG Mustapippuri, rouhittu

Laita seuraavaksi pataan Touch of Taste Kanafondi, Bong Kanaliemi -ainekset, 0,5 %% ja mustapippuri.

3,500 KG Atria Kypsä Kanan Jauheliha 2 kg 6641
2,000 KG Porkkanaraaste
5,000 L Vesi

Lisää kuumaan kastikkeeseen Atria Kypsä Kanan Jauheliha 2 kg 6641, porkkanaraaste ja vesi. Kuumenna kastike kiehuvaksi.

13,000 KG Arla Laktoositon Kevytmaitojuoma Suomi 1L 18714
1,000 KG IsoMitta Juustocreme sulatejuustovalmiste

Lisää Arla Laktoositon Kevytmaitojuoma Suomi 1L 18714 ja IsoMitta Juustocreme sulatejuustovalmiste ja kuumenna kastike.

0,800 L Vesi
0,800 KG Vehnäjauho
0,060 KG Suola

Sekoita vesi ja vehnäjauhot suuristeeksi ja kaada nauhana kasteikkeen joukkoon. Kuumenna kiehuvaksi ja ann kiehua miedolla lämmöllä n. 5-10 min. Mausta kastike suolalla.

6,700 KG IsoMitta Lasagnelevy

Lado vuokaan vuorotellen IsoMitta Lasagnelevy ja kastiketta.
Yhteen vuokaan tulee 4 lasagnelevyä ja noin. 3,75 kg kastiketta.

1,000 KG Red Label Juustoraaste 28% 2kg 145000

Ripottele lasagnen pintaan juustoraaste ja kypsennä uunissa 160°C n. 35 min.

Muuta annoskokoa tai määrää

Annoskoko:  g
Annosmäärä:  kpl

Tilaa uutiskirje

Tilaa Kouluruokakilpailun uutiskirje, niin saat ensimmäisenä tietoosi kilpailun uusimmat käänteet, muistutuksen kisan aikatauluista ja paljastuksia kulissin takaisista tapahtumista.