Broilerinjauhelihalasagne Sakarinmäki
Annoksia: 100 kpl
Annoskoko: 300 g
Määrä: 30,0 kg
8,000 | KPL | SAGA Cook & Chill Ruoanlaittopaperi 38429 |
Vuoraa vuoat SAGA Cook & Chill Ruoanlaittopaperi 38429
0,100 | L | Rypsiöljy |
0,800 | KG | Sipulikuutio, pakaste |
0,800 | KG | Valkosipulimurska, säilyke |
0,050 | KG | Paprika, jauhettu |
0,020 | KG | Timjami |
0,030 | KG | Oregano |
Freesaa padassa öljyssä spilikuutiot, valkosipuli, paprikajauhe, kuivattu timjami ja oregano.
0,100 | KG | Tomaattisose |
1,000 | KG | Tomaattimurska |
Lisää pataan tomaattisose ja tomaattimurska ja kuumenna seosta.
0,200 | L | Touch of Taste Kanafondi |
0,100 | KG | Bong Kanaliemi -ainekset, 0,5 % |
0,010 | KG | Mustapippuri, rouhittu |
Laita seuraavaksi pataan Touch of Taste Kanafondi, Bong Kanaliemi -ainekset, 0,5 %% ja mustapippuri.
3,500 | KG | Atria Kypsä Kanan Jauheliha 2 kg 6641 |
2,000 | KG | Porkkanaraaste |
5,000 | L | Vesi |
Lisää kuumaan kastikkeeseen Atria Kypsä Kanan Jauheliha 2 kg 6641, porkkanaraaste ja vesi. Kuumenna kastike kiehuvaksi.
13,000 | KG | Arla Laktoositon Kevytmaitojuoma Suomi 1L 18714 |
1,000 | KG | IsoMitta Juustocreme sulatejuustovalmiste |
Lisää Arla Laktoositon Kevytmaitojuoma Suomi 1L 18714 ja IsoMitta Juustocreme sulatejuustovalmiste ja kuumenna kastike.
0,800 | L | Vesi |
0,800 | KG | Vehnäjauho |
0,060 | KG | Suola |
Sekoita vesi ja vehnäjauhot suuristeeksi ja kaada nauhana kasteikkeen joukkoon. Kuumenna kiehuvaksi ja ann kiehua miedolla lämmöllä n. 5-10 min. Mausta kastike suolalla.
6,700 | KG | IsoMitta Lasagnelevy |
Lado vuokaan vuorotellen IsoMitta Lasagnelevy ja kastiketta.
Yhteen vuokaan tulee 4 lasagnelevyä ja noin. 3,75 kg kastiketta.
1,000 | KG | Red Label Juustoraaste 28% 2kg 145000 |
Ripottele lasagnen pintaan juustoraaste ja kypsennä uunissa 160°C n. 35 min.