Bulgursalaatti Sakarinmäki
Annoksia: 100 kpl
Annoskoko: 40 g
Määrä: 4,0 kg
0,900 | KG | Bulgur |
2,000 | L | Vesi |
0,030 | KG | Suola |
Kypsennä bulgur pakkauksen ohjeen mukaan ja jäähdytä kypsä bulgur kylmäksi (esim. juoksevan kylmän veden alla)
0,450 | KG | Punasipuli |
0,100 | KG | Kevätsipuli |
Kuutioi punasipuli ja silppua kevätsipuli, tai käytä valmista vastaavaa tuotetta.
0,450 | KG | Kirsikkatomaatti |
0,250 | KG | Retiisi |
Puolita kirsikkatomaatit ja viipaloi tai raasta retiisit
Kastike: | ||
0,030 | KG | Lehtipersilja |
0,020 | KG | Minttu, tuore |
0,270 | L | Balsamico, vaalea |
0,050 | L | Sitruunamehu, makeuttamaton |
0,300 | L | Oliiviöljy |
0,007 | KG | Suola |
0,005 | KG | Mustapippuri, rouhittu |
0,005 | KG | Sokeri |
Valmista kastike nyppimällälehtipoersiljan ja mintun lehdet kannuun, lisää loput aineet ja soseuta kastike sauvasekoittimella.
Sekoiota kypsä ja jäähdytetty bulgur, muut salaatin raaka-aineet sekä kastike keskenään. Anna maustua kylmässä hetki ja tarjoile.