Bulgursalaatti Sakarinmäki

Annoksia: 100 kpl
Annoskoko: 40 g
Määrä: 4,0 kg

M Maidoton, ei lisätty maitoa tai maitotuotteita reseptin ainesosana

0,900 KG Bulgur
2,000 L Vesi
0,030 KG Suola

Kypsennä bulgur pakkauksen ohjeen mukaan ja jäähdytä kypsä bulgur kylmäksi (esim. juoksevan kylmän veden alla)

0,450 KG Punasipuli
0,100 KG Kevätsipuli

Kuutioi punasipuli ja silppua kevätsipuli, tai käytä valmista vastaavaa tuotetta.

0,450 KG Kirsikkatomaatti
0,250 KG Retiisi

Puolita kirsikkatomaatit ja viipaloi tai raasta retiisit

Kastike:
0,030 KG Lehtipersilja
0,020 KG Minttu, tuore
0,270 L Balsamico, vaalea
0,050 L Sitruunamehu, makeuttamaton
0,300 L Oliiviöljy
0,007 KG Suola
0,005 KG Mustapippuri, rouhittu
0,005 KG Sokeri

Valmista kastike nyppimällälehtipoersiljan ja mintun lehdet kannuun, lisää loput aineet ja soseuta kastike sauvasekoittimella.

Sekoiota kypsä ja jäähdytetty bulgur, muut salaatin raaka-aineet sekä kastike keskenään. Anna maustua kylmässä hetki ja tarjoile.

Muuta annoskokoa tai määrää

Annoskoko:  g
Annosmäärä:  kpl

Tilaa uutiskirje

Tilaa Kouluruokakilpailun uutiskirje, niin saat ensimmäisenä tietoosi kilpailun uusimmat käänteet, muistutuksen kisan aikatauluista ja paljastuksia kulissin takaisista tapahtumista.