Cheddar-texmex-broilerilasagne (Kampus Bistro, Joensuu)
108 annosta
7,765 kg broilerisuikaletta
Ruskista broilerisuikale uunissa.
0,126 l öljyä
0,96 kg tomaattipyreetä (säilyke)
2,04 kg sipulikuutioita (pakaste)
16,44 kg porkkanasuikaleita (pakaste)
0,150 kg suolaa
0,390 kg tacomaustetta
6,240 kg tomaattimurskaa (säilyke)
Freesaa öljyssä tomaattipyree. Lisää sipulikuutiot ja porkkanasuikaleet. Kuumenna kunnes neste on haihtunut. Lisää mausteet, tomaattimurska ja ruskistettu broilerisuikale. Keitä kastike kypsäksi ja tarkista maku.
Cheddarkastike
1,074 kg Keiju ruoanvalmistusmargariinia
Sulata margariini kattilassa.
1,476 kg vehnäjauhoa
Lisää jauhot joukkoon. Sekoita tasaiseksi ja anna kypsyä hetki.
7,8 l Arla kasvisrasvasekoitetta
7,2 l vettä
Lisää vesi ja kasvisrasvasekoite.
3,3 kg Arla cheddarjuustoraastetta
0,138 kg suolaa
0,150 kg sokeria
0,180 kg valkosipulia
Lisää juusto ja suola. Anna hautua, kunnes kastike on kypsää ja suurustunutta.
Kokoamisohje
1/1 GN-astia
Kerroksia tulee kolme.
160 c 30 min.
0,800 kg cheddarkastiketta
1 kpl IsoMitta-lasagnelevyjä
1,400 kg broilerikastiketta
0,800 kg cheddarkastiketta
1 kpl IsoMitta lasagnelevyt
1,400 kg broilerikastiketta
0,900 kg cheddarkastiketta
1 kpl IsoMitta lasagnelevyt
cheddarkastiketta
Cheddarjuustoraastetta päälle.
Vihersalaatti appelsiini-mango-vinegrettekastikkeella
2,352 kg amerikansalaattia
1,646 kg punaista tomaattia
1,000 kg kurkkua
Yhdistä suikaloidut amerikansalaatit, lohkotut tomaatit ja kuutioidut kurkut.
0,200 l appelsiinituoremehua
0,200 l porkkanatäysmehua
0,100 kg IsoMitta Mangokiisseliainekset
0,100 l valkoista balsamicoa
0,100 l öljyä
0,010 kg Santa Maria Wasabi & Sesame -maustetta
Sekoita aineet yleiskoneessa ja tarkista maku.