Chili-kalkkunakastike, kouluruokakilpailu

Annoksia: 100 kpl
Annoskoko: 120 g
Määrä: 12,0 kg

L Laktoositon, laktoosia < 0,01 g/ 100 g nautintavalmista tuotetta

0,336 L Chilikastike, makea
0,300 KG Sipulikuutio, pakaste
0,144 L Rypsiöljy
0,092 KG Fariinisokeri
0,058 KG Valkosipulimurska, säilyke
0,058 KG Savuchilitahna
0,015 KG Chilijauhe
0,014 KG Suola
0,007 KG Inkivääri, jauhettu
0,008 KG Paprika, jauhettu
4,682 KG Kalkkunan fileesuikale, kypsä

Valmista marinadi:
Sekoita chilikastike, sipuli,öljy, fariinisokeri, valkosipulimurska, savuchilitahna, chilijauhe, suola, inkivääri ja paprikajauhe.
Lisää kalkkunan fileesuikaleet liemineen marinadiin ja sekoita varoen. Anna marinoitua yön yli.

0,336 KG IsoMitta Vaalea kastike-/keittopohja-ainekset
0,115 KG Maissitärkkelys
0,046 KG IsoMitta Kanaliemi -ainekset
0,006 KG Kurkuma
Suola
4,082 L Vesi
1,381 L Arla Keittiö Laktoositon kasvisrasvasekoite 15%
0,252 KG Mangosose, makeuttamaton

Sekoita pohja-aines, maissitärkkelys, kanaliemi, kurkuma ja suola padassa. Mittaa sekaan vesi, kasvirasvasekoite ja mangosose. Sekoita tasaiseksi.
Kastike-/keittopohjat ovat vähäsuolaisia. Lisää suolaa makusi mukaan.
Kuumenna koko ajan sekoittaen 92 °C:seen.

0,096 L Sitruunamehu, makeuttamaton
0,058 KG Persilja, hienonnettu, pakaste

Lisää sitruunanmehu ja persilja.

Tarkista saanto (12 kg).
Tarjotaan täysjyväohran (kypsennys ilman suolaa), salaatin, salaatinkastikkeen, sydänmerkkikriteerit täyttävän leivän ja levitteen ja rasvattoman maidon tai piimän kanssa, jolloin kokonaisuus on sydänmerkkiateria.

Muuta annoskokoa tai määrää

Annoskoko:  g
Annosmäärä:  kpl