Chilidippi Lehtikangas

Annoksia: 100 kpl
Annoskoko: 8 g
Määrä: 0,8 kg

S Soijaton, ei lisätty soijapapuja tai soijapaputuotteita reseptin ainesosana

0,550 KG Chef René Kevytmajoneesi 30%
0,042 KG Sokeri
0,003 KG Suola
0,001 KG Mustapippuri, rouhittu
0,250 KG Chiliketsuppi

Sekoita Chef René Kevytmajoneesi 30%% ja muut raaka-aineet tasaiseksi massaksi.
Mittaa suolapitoisuus ja ota omavalvonnan mukaiset näytteet.

Tarjoa uunimakkaran ja dippikasvisten kanssa.

Muuta annoskokoa tai määrää

Annoskoko:  g
Annosmäärä:  kpl

Tilaa uutiskirje

Tilaa Kouluruokakilpailun uutiskirje, niin saat ensimmäisenä tietoosi kilpailun uusimmat käänteet, muistutuksen kisan aikatauluista ja paljastuksia kulissin takaisista tapahtumista.