Dippikasvikset ja kaksi dippiä

Annoksia: 100 kpl
Annoskoko: 70 g
Määrä: 7,0 kg

1,700 KG Porkkana
1,736 KG Kurkku
0,750 KG Omena
0,750 KG Kukkakaali

Pilko vihannekset ja omenat sopiviksi dipattaviksi paloiksi

Kastike 1
1,006 KG Chef René Kevytmajoneesi 30%
0,077 KG Sokeri
0,005 KG Suola
0,002 KG Mustapippuri, rouhittu
0,457 KG Chiliketsuppi

Valmista Chilidippi sekoittamalla kaikki ainekset keskenään, mielellään jo edellisenä päivänä, niin kastike ehtii maustua.

Kastike 2
0,639 KG Chef René Kevytmajoneesi 30%
0,005 KG Suola
0,128 L Omenamehu
0,128 KG IsoMitta Sitruuna-Tillikylmäkastike -ainekset
0,639 KG Ruokajogurtti

Valmista sitruunainen dippi sekoittamalla kaikki ainekset keskenään, mielellään jo edellisenä päivänä, niin kastike ehtii maustua.

Muuta annoskokoa tai määrää

Annoskoko:  g
Annosmäärä:  kpl

Tilaa uutiskirje

Tilaa Kouluruokakilpailun uutiskirje, niin saat ensimmäisenä tietoosi kilpailun uusimmat käänteet, muistutuksen kisan aikatauluista ja paljastuksia kulissin takaisista tapahtumista.