Dippikasvikset ja kaksi dippiä
Annoksia: 100 kpl
Annoskoko: 70 g
Määrä: 7,0 kg
1,700 | KG | Porkkana |
1,736 | KG | Kurkku |
0,750 | KG | Omena |
0,750 | KG | Kukkakaali |
Pilko vihannekset ja omenat sopiviksi dipattaviksi paloiksi
Kastike 1 | ||
1,006 | KG | Chef René Kevytmajoneesi 30% |
0,077 | KG | Sokeri |
0,005 | KG | Suola |
0,002 | KG | Mustapippuri, rouhittu |
0,457 | KG | Chiliketsuppi |
Valmista Chilidippi sekoittamalla kaikki ainekset keskenään, mielellään jo edellisenä päivänä, niin kastike ehtii maustua.
Kastike 2 | ||
0,639 | KG | Chef René Kevytmajoneesi 30% |
0,005 | KG | Suola |
0,128 | L | Omenamehu |
0,128 | KG | IsoMitta Sitruuna-Tillikylmäkastike -ainekset |
0,639 | KG | Ruokajogurtti |
Valmista sitruunainen dippi sekoittamalla kaikki ainekset keskenään, mielellään jo edellisenä päivänä, niin kastike ehtii maustua.