Fisu-burgeri Lehtikangas

Annoksia: 17 kpl
Annoskoko: 240 g
Määrä: 4,08 kg

L Laktoositon, laktoosia < 0,01 g/ 100 g nautintavalmista tuotetta

1,360 KG SBS Hampurilaissämpylä Täysjyvä 30x80g 980951
0,170 KG Chiliketsuppi
1,700 KG Koululaisen kalaleike

Kypsennä koululaisen kalaleikkeet jäisenä. Kuivapaisto 180 C 30min.
Lämmitä hampurilaissämpylät uunissa. Yhdistelmäpaisto 130 C kosteus 40%% 6min. Valmiste sitruuna-tilli majoneesi ruokaohjeen mukaan. Tarkista maku.

Kastike:
0,450 KG Chef René Kevytmajoneesi 30%
0,450 KG Arla Keittiö Laktoositon kermaviili
0,050 KG IsoMitta Sitruuna-Tillikylmäkastike -ainekset

Sekoita Chef René Kevytmajoneesi 30%% ja Arla Keittiö Laktoositon kermaviili tasaiseksi kastikkeeksi. Lisää joukkoon IsoMitta Sitruuna-Tillikylmäkastike -ainekset sekoita ja anna maustua hetki.

Laita tuotteet esille linjastoon erikseen, jotta asiakkaat voivat koota haluamansa kokonaisuuden.
Laskennallisesti yhteen burgeriin:
1 x sämpylä
2 x kalaleike
50g sitruuna-tillimajoneesi
10g chili ketsuppi

Muuta annoskokoa tai määrää

Annoskoko:  g
Annosmäärä:  kpl

Tilaa uutiskirje

Tilaa Kouluruokakilpailun uutiskirje, niin saat ensimmäisenä tietoosi kilpailun uusimmat käänteet, muistutuksen kisan aikatauluista ja paljastuksia kulissin takaisista tapahtumista.