Fisu-burgeri Lehtikangas
Annoksia: 17 kpl
Annoskoko: 240 g
Määrä: 4,08 kg
1,360 | KG | SBS Hampurilaissämpylä Täysjyvä 30x80g 980951 |
0,170 | KG | Chiliketsuppi |
1,700 | KG | Koululaisen kalaleike |
Kypsennä koululaisen kalaleikkeet jäisenä. Kuivapaisto 180 C 30min.
Lämmitä hampurilaissämpylät uunissa. Yhdistelmäpaisto 130 C kosteus 40%% 6min. Valmiste sitruuna-tilli majoneesi ruokaohjeen mukaan. Tarkista maku.
Kastike: | ||
0,450 | KG | Chef René Kevytmajoneesi 30% |
0,450 | KG | Arla Keittiö Laktoositon kermaviili |
0,050 | KG | IsoMitta Sitruuna-Tillikylmäkastike -ainekset |
Sekoita Chef René Kevytmajoneesi 30%% ja Arla Keittiö Laktoositon kermaviili tasaiseksi kastikkeeksi. Lisää joukkoon IsoMitta Sitruuna-Tillikylmäkastike -ainekset sekoita ja anna maustua hetki.
Laita tuotteet esille linjastoon erikseen, jotta asiakkaat voivat koota haluamansa kokonaisuuden.
Laskennallisesti yhteen burgeriin:
1 x sämpylä
2 x kalaleike
50g sitruuna-tillimajoneesi
10g chili ketsuppi