Grillattua kanaa ja lisukkeita Ruusutorppa

Annoksia: 100 kpl
Annoskoko: 290 g
Määrä: 29,0 kg

6,000 KPL SAGA Cook & Chill Ruoanlaittopaperi 38429
7,500 KG Atria Grillattu Kanan Paistipala Pakaste á n. 50 g

Vuoraa vuoat SAGA Cook & Chill Ruoanlaittopaperilla. Lado Atria Grillattu Kanan Paistipalat vuokaan ja kuumenna pakkauksen ohjeen mukaan.

2,000 KG Bulgur
1,700 KG GoGreen Vihreä Linssi
7,300 L Vesi
0,200 L Touch of Taste Kasvisfondi
0,200 L Rypsiöljy
0,020 KG Suola
0,400 KG Tandoori tahnamauste
0,200 L Touch of Taste Ruskistettu Salottisipulifondi

Bulgur
Huuhdo vihreät linssit.

1/1-65 GN-vuoka
0,830 kg bulgur
0,690 kg linssi (kuivapaino)

Valmista liemi mittaamalla mausteet, vesi, rypsiöljy, Touch of Taste Kasvisfondi ja Touch of Taste Ruskistettu Salottisipulifondi astiaan.Sekoita liemen raaka-aineet keskenään.
Mittaa liemi vuokiin.

1/1-65 GN-vuoka
3,400 kg liemi

Kypsennä uunissa höyrytoiminnolla 100 asteessa 30 minuuttia.
Ohjeen mukaisesti valmistetun ruoan suolapitoisuus on 0,80 g / 100 g.

5,000 KG Arla Turkkilainen jogurtti 10% 5kg 58986
0,020 KG Suola
0,010 KG Valkosipulijauhe

Jogurttikastike
Sekoita Arla Turkkilainen jogurtti 10%% ja muut kastikkeen raaka-aineet keskenään.
Anna maustua muutama tunti, mieluiten yön yli.

0,004 KG Minttu
1,500 KG Verkkomeloni
2,000 KG Tomaatti
2,000 KG Amerikansalaatti suikale

Kuutioi tomaatti ja meloni. Tarjoile raikas salaatti komponentteina grillatun kanan kaverina.

Muuta annoskokoa tai määrää

Annoskoko:  g
Annosmäärä:  kpl

Tilaa uutiskirje

Tilaa Kouluruokakilpailun uutiskirje, niin saat ensimmäisenä tietoosi kilpailun uusimmat käänteet, muistutuksen kisan aikatauluista ja paljastuksia kulissin takaisista tapahtumista.