Härkkisburgeri ja uuniperuna Nanu
Annoksia: 100 kpl
Annoskoko: 380 g
Määrä: 38,0 kg
6,000 | KPL | SAGA Cook & Chill Ruoanlaittopaperi 38429 |
Ota leipä sulamaan edellisenä päivänä. Vuoraa vuoat.
9,300 | KG | Härkkispihvi |
8,500 | KG | Vaasan Iso Kaura-pellavaruutu 45x85g 12507 |
Kuumenna härkkispihvit SAGA Cook & Chill Ruoanlaittopaperilla vuoratuissa vuoissa (n.1,5kg/vuoka)
Leipää ei kuumenneta.
1,600 | KG | Punasipuli |
Marinadi: | ||
0,170 | KG | Punaviinietikka |
0,120 | L | Punajuurimehu, biotta |
0,040 | KG | Sokeri |
0,010 | KG | Suola |
Kastike: |
Viipaloi tuore punasipuli.
Valmista marinadikastike ja lado sipulirenkaat kastikkeeseen, anna marinoitua yön yli.
0,800 | KG | Arla Kermaviili 10% 5kg 700991 |
2,300 | KG | Arla Turkkilainen jogurtti 10% 5kg 58986 |
0,500 | KG | Ketchup |
0,800 | KG | Arla Pro Cheddar raaste 1kg 52914 |
0,040 | KG | Sokeri |
0,100 | KG | Blå Band Kuivattu sipulikuutio |
Valmista kastike sekoittamalla Arla Kermaviili 10%% 5kg, Arla Turkkilainen jogurtti 10%% 5kg, Arla Pro Cheddar raaste 1kg, Blå Band Kuivattu sipulikuutio ja loput ainekset hyvin, tasaiseksi kastikkeeksi. Anna kastikkeen maustua, mielellään yön yli, sekoita
vielä ennen tarjolle vientiä.
Lisäke: | ||
7,000 | KPL | SAGA Cook & Chill Ruoanlaittopaperi 38429 |
13,000 | KG | Peruna, jauhoinen |
0,300 | L | Rypsiöljy |
0,060 | L | Touch of Taste Ruskistettu Salottisipulifondi |
0,040 | KG | Paprika, jauhettu |
Vuoraa vuoat SAGA Cook & Chill Ruoanlaittopaperilla
Halkaise hyvin pestyt perunat pituussuunnassa. Lado vuokiin (n.1,8kg/vuoka)
Sekoita mausteöljy ja levitä sudilla perunan leikkuupinnalle.
Kypsennä 200 asteessa n. 30 min.
5,200 | KG | Kirsikkatomaatti |
Kokoa burgeri ja kiinnitä coctailtikulla jossa kirsikkatomaatti.