Härkkisburgeri ja uuniperuna Nanu

Annoksia: 100 kpl
Annoskoko: 380 g
Määrä: 38,0 kg

L Laktoositon, laktoosia < 0,01 g/ 100 g nautintavalmista tuotetta

6,000 KPL SAGA Cook & Chill Ruoanlaittopaperi 38429

Ota leipä sulamaan edellisenä päivänä. Vuoraa vuoat.

9,300 KG Härkkispihvi
8,500 KG Vaasan Iso Kaura-pellavaruutu 45x85g 12507

Kuumenna härkkispihvit SAGA Cook & Chill Ruoanlaittopaperilla vuoratuissa vuoissa (n.1,5kg/vuoka)
Leipää ei kuumenneta.

1,600 KG Punasipuli
Marinadi:
0,170 KG Punaviinietikka
0,120 L Punajuurimehu, biotta
0,040 KG Sokeri
0,010 KG Suola
Kastike:

Viipaloi tuore punasipuli.
Valmista marinadikastike ja lado sipulirenkaat kastikkeeseen, anna marinoitua yön yli.

0,800 KG Arla Kermaviili 10% 5kg 700991
2,300 KG Arla Turkkilainen jogurtti 10% 5kg 58986
0,500 KG Ketchup
0,800 KG Arla Pro Cheddar raaste 1kg 52914
0,040 KG Sokeri
0,100 KG Blå Band Kuivattu sipulikuutio

Valmista kastike sekoittamalla Arla Kermaviili 10%% 5kg, Arla Turkkilainen jogurtti 10%% 5kg, Arla Pro Cheddar raaste 1kg, Blå Band Kuivattu sipulikuutio ja loput ainekset hyvin, tasaiseksi kastikkeeksi. Anna kastikkeen maustua, mielellään yön yli, sekoita
vielä ennen tarjolle vientiä.

Lisäke:
7,000 KPL SAGA Cook & Chill Ruoanlaittopaperi 38429
13,000 KG Peruna, jauhoinen
0,300 L Rypsiöljy
0,060 L Touch of Taste Ruskistettu Salottisipulifondi
0,040 KG Paprika, jauhettu

Vuoraa vuoat SAGA Cook & Chill Ruoanlaittopaperilla

Halkaise hyvin pestyt perunat pituussuunnassa. Lado vuokiin (n.1,8kg/vuoka)
Sekoita mausteöljy ja levitä sudilla perunan leikkuupinnalle.

Kypsennä 200 asteessa n. 30 min.

5,200 KG Kirsikkatomaatti

Kokoa burgeri ja kiinnitä coctailtikulla jossa kirsikkatomaatti.

Muuta annoskokoa tai määrää

Annoskoko:  g
Annosmäärä:  kpl

Tilaa uutiskirje

Tilaa Kouluruokakilpailun uutiskirje, niin saat ensimmäisenä tietoosi kilpailun uusimmat käänteet, muistutuksen kisan aikatauluista ja paljastuksia kulissin takaisista tapahtumista.