Haukimurekepihvit ja kastike Kartanonkoski

Annoksia: 100 kpl
Annoskoko: 140 g
Määrä: 14,0 kg

6,600 KG Haukimassa jauhettu

Sulata kylmiössä yön yli.

0,880 KG Sipulikuutio, pakaste
0,880 KG Mestari 5kg annos/muusiperuna 6089
0,880 KG Munamassa
0,790 KG Vehnäjauho
0,700 KG Herne, pakaste
0,050 KG Suola
0,030 KG Bong Kalaliemi -ainekset, 0,5 %
0,020 KG Sitruunapippuri

Yhdistä ainekset yleiskoneen kulhoon ja sekoita massa tasaiseksi melalla. Muotoile 120g pihveiksi. Paista pannulla rasvassa kaunis
väri pintaan. Kypsennä uunissa loppuun yhdistelmäpaistolla 140C. Sisälämpötila 75c.
Voit myös paistaa uunissa öljyllä muotoiltuna 155C 20 minuuttia ja 190C 5 minuuttia, kunnes sisälämpö 75C.

Kastike:
1,750 KG Arla Turkkilainen jogurtti 10% 5kg 58986
1,100 KG Chef René Kevytmajoneesi 30%
1,240 KG Tartarpikkelsi
0,014 KG Suola

Sekoita kaikki ainekset. Anna maustua.

Muuta annoskokoa tai määrää

Annoskoko:  g
Annosmäärä:  kpl

Tilaa uutiskirje

Tilaa Kouluruokakilpailun uutiskirje, niin saat ensimmäisenä tietoosi kilpailun uusimmat käänteet, muistutuksen kisan aikatauluista ja paljastuksia kulissin takaisista tapahtumista.