Herkkulasagnette
Annoksia: 100 kpl
Annoskoko: 270 g
Määrä: 27,0 kg
3,500 | KG | Kungsörnen Lasagnette Täysjyväkuviopasta |
3,000 | KG | Pomodoro Rosso -vihannessekoitus, pakaste |
2,000 | KG | Quorn, rouhe, pakaste |
12,500 | L | Vesi |
5,000 | L | Kasvirasvasekoite 15%, laktoositon |
2,000 | KG | Tomaattimurska |
1,000 | KG | IsoMitta Lasagnekastike -ainekset |
0,175 | KG | IsoMitta Kasvisliemi -ainekset |
0,050 | KG | Suola |
0,025 | KG | Sokeri |
0,010 | KG | Basilika, kuivattu |
0,010 | KG | Mustapippuri, rouhittu |
0,750 | KG | Juustoraasteseos, laktoositon |
100 annoksen resepti vaatii 5 GN- vuokaa 1/1 65mm
Voitele vuoat.
Punnitse vuoakaan lasagnette, kasvikset sekä jäinen/kohmeinen quorn rouhe.
Vuokajako:
0,700 kg lasagnette
0,600 kg pomodoro rosso
0,400 kg quorn
Sekoita.
Isoja määriä valmistaessa quornin ja vihannekset voidaan sekoittaa kastikeen joukkoon.
Mittaa kylmään pataa vesi, kasvisrasvasekoite, tomaattimurska, kastikejauhe ja mausteet. Sekoita hyvin.
Laita pataan virta päälle ja kypsennä kastike.
Punitse kastiketta 4kg/ vuoka. Jos kasviset ja quorn ovat kastikkeen joukossa, punnitse kastiketta 5kg/vuoaka.
Sekoita kastike hyvin lasadneten joukkoon.
Ripottele päälle n. 150g juustoraastetta/vuoka.
Kypsennä yhdistelmäpaistolla 160°C, kosteus 50%%, 20 min. Vahda sen jälkeen kuivapaistolle ja jatka kypsennystä vielä 20 min. Tarkkaile paistopintaa.
Anna vetäytyä n. 15 min ennen tarjoilua. Vetäytymisvaihe on tärkeä. Huomioi uunien tehokkuus ja täyttöaste.