Herkkulasagnette

Annoksia: 100 kpl
Annoskoko: 270 g
Määrä: 27,0 kg

3,500 KG Kungsörnen Lasagnette Täysjyväkuviopasta
3,000 KG Pomodoro Rosso -vihannessekoitus, pakaste
2,000 KG Quorn, rouhe, pakaste
12,500 L Vesi
5,000 L Kasvirasvasekoite 15%, laktoositon
2,000 KG Tomaattimurska
1,000 KG IsoMitta Lasagnekastike -ainekset
0,175 KG IsoMitta Kasvisliemi -ainekset
0,050 KG Suola
0,025 KG Sokeri
0,010 KG Basilika, kuivattu
0,010 KG Mustapippuri, rouhittu
0,750 KG Juustoraasteseos, laktoositon

100 annoksen resepti vaatii 5 GN- vuokaa 1/1 65mm
Voitele vuoat.

Punnitse vuoakaan lasagnette, kasvikset sekä jäinen/kohmeinen quorn rouhe.
Vuokajako:
0,700 kg lasagnette
0,600 kg pomodoro rosso
0,400 kg quorn
Sekoita.

Isoja määriä valmistaessa quornin ja vihannekset voidaan sekoittaa kastikeen joukkoon.

Mittaa kylmään pataa vesi, kasvisrasvasekoite, tomaattimurska, kastikejauhe ja mausteet. Sekoita hyvin.

Laita pataan virta päälle ja kypsennä kastike.
Punitse kastiketta 4kg/ vuoka. Jos kasviset ja quorn ovat kastikkeen joukossa, punnitse kastiketta 5kg/vuoaka.

Sekoita kastike hyvin lasadneten joukkoon.

Ripottele päälle n. 150g juustoraastetta/vuoka.

Kypsennä yhdistelmäpaistolla 160°C, kosteus 50%%, 20 min. Vahda sen jälkeen kuivapaistolle ja jatka kypsennystä vielä 20 min. Tarkkaile paistopintaa.
Anna vetäytyä n. 15 min ennen tarjoilua. Vetäytymisvaihe on tärkeä. Huomioi uunien tehokkuus ja täyttöaste.


Muuta annoskokoa tai määrää

Annoskoko:  g
Annosmäärä:  kpl

Tilaa uutiskirje

Tilaa Kouluruokakilpailun uutiskirje, niin saat ensimmäisenä tietoosi kilpailun uusimmat käänteet, muistutuksen kisan aikatauluista ja paljastuksia kulissin takaisista tapahtumista.