Hilkan luomusämpylät

Annoksia: 100 kpl
Annoskoko: 70 g
Määrä: 7,0 kg

2,200 L Vesi
0,066 KG Hiiva, kuiva
4,000 KG Vaarin luomu viljainen leipäseos
0,042 KG Suola
0,020 KG Anis
0,010 KG Fenkoli
0,280 KG Siirappi
0,045 KG Sokeri
0,300 KG Margariini 60 %, laktoositon

Valmista sämpylätaikina.
Lämmitä vesi, noin 38 °C:ksi.
Lisää mausteet, sokerit ja sekoita.
Lisää taikinaan jauhot ja lopuksi margariini.
Vaivaa taikina kimmoisaksi.
Nostata noin kaksinkertaiseksi.
Leivo taikina sämpylöiksi ja kohota.
Paista kiertoilmauunissa 185°C:ssa noin 13 minuuttia (uunikohtainen).

Muuta annoskokoa tai määrää

Annoskoko:  g
Annosmäärä:  kpl