Itämainen kookoskala
Annoksia: 22 kpl
Annoskoko: 150 g
Määrä: 3,3 kg
1,200 | KG | Kirjolohikuutio, pakaste |
1,200 | KG | Seitikuutio, pakaste |
Suola |
Laita GN-vuokiin (1/1-65-vuoka), 1,2kg kumpaakin kalaa. Voit käyttää kuution sijaan myös suikaletta tai annospalaa.
Ripottele varovasti suolaa kalojen päälle.
0,500 | L | Vesi |
0,100 | KG | IsoMitta Vaalea Kylmäsuurusteinen kastikepohja -ai |
Valmista kastike:
Sekoita IsoMitta Vaalea kylmäsuuruste kylmään veteen vähitellen ripotellen. Anna turvota n. 5 min
0,200 | L | Vispikerma, laktoositon |
0,400 | L | Kookosmaito, säilötty |
Lisää vispikerma ja kookosmaito, sekoita hyvin.
0,070 | KG | Sipulikuutio, pakaste |
0,050 | KG | IsoMitta Mausteinen Currykastike -ainekset |
0,030 | L | Limemehu |
0,003 | KG | Inkivääri, jauhettu |
Lisää kastikkeeseen sipulikuutiot, IsoMitta Mausteinen Currykastike -ainekset, jauhettu inkivääri ja limemehu. Sekoita tasaiseksi kastikkeeksi.
Kaada kastike kalojen päälle. Peittele kannella ja laita kylmään.
*halutessasi voit ripotella kookoslastuja pinnalle ennen paistoa.
Säilytä kylmässä valmistukseen saakka max.72h
Kypsennä paistolla 160ºC:ssa noin 35 min.
Anna vetäytyä ennen tarjoilua 5-10 minuuttia.