Itämainen kookoskala

Annoksia: 22 kpl
Annoskoko: 150 g
Määrä: 3,3 kg

1,200 KG Kirjolohikuutio, pakaste
1,200 KG Seitikuutio, pakaste
Suola

Laita GN-vuokiin (1/1-65-vuoka), 1,2kg kumpaakin kalaa. Voit käyttää kuution sijaan myös suikaletta tai annospalaa.

Ripottele varovasti suolaa kalojen päälle.

0,500 L Vesi
0,100 KG IsoMitta Vaalea Kylmäsuurusteinen kastikepohja -ai

Valmista kastike:

Sekoita IsoMitta Vaalea kylmäsuuruste kylmään veteen vähitellen ripotellen. Anna turvota n. 5 min

0,200 L Vispikerma, laktoositon
0,400 L Kookosmaito, säilötty

Lisää vispikerma ja kookosmaito, sekoita hyvin.

0,070 KG Sipulikuutio, pakaste
0,050 KG IsoMitta Mausteinen Currykastike -ainekset
0,030 L Limemehu
0,003 KG Inkivääri, jauhettu

Lisää kastikkeeseen sipulikuutiot, IsoMitta Mausteinen Currykastike -ainekset, jauhettu inkivääri ja limemehu. Sekoita tasaiseksi kastikkeeksi.

Kaada kastike kalojen päälle. Peittele kannella ja laita kylmään.
*halutessasi voit ripotella kookoslastuja pinnalle ennen paistoa.
Säilytä kylmässä valmistukseen saakka max.72h
Kypsennä paistolla 160ºC:ssa noin 35 min.
Anna vetäytyä ennen tarjoilua 5-10 minuuttia.

Muuta annoskokoa tai määrää

Annoskoko:  g
Annosmäärä:  kpl

Tilaa uutiskirje

Tilaa Kouluruokakilpailun uutiskirje, niin saat ensimmäisenä tietoosi kilpailun uusimmat käänteet, muistutuksen kisan aikatauluista ja paljastuksia kulissin takaisista tapahtumista.