Itämainen kookoskala

Annoksia: 100 kpl
Annoskoko: 150 g
Määrä: 15,0 kg

4,848 KG Kirjolohikuutio, pakaste
4,848 KG Seitikuutio, pakaste

Laita voideltuihin vuoksiin 3,2kg/1/1-65-vuoka, 1,6kg kumpaakin laatua.

3,424 L Kasvirasvasekoite 15%, laktoositon
0,399 KG IsoMitta Vaalea Kylmäsuurusteinen kastikepohja -ai
2,182 L Kookosmaito, säilötty
0,288 KG Sipulikuutio, pakaste

Valmista kastike:
Laita pataan kasvisrasvasekoite, lisää kylmäsuuruste, tasaisesti sekoittaen. Tarkista että jauhe on tasaisesti sekoittunut liemeen.
Lisää kookosmaito, sekoita. Lisää sipulikuutiot, sekoita.

0,094 L Limemehu
0,011 KG Sitruunapippuri
0,063 KG Suola
0,026 KG Curry
0,006 KG Kurkuma
0,011 KG Inkivääri, jauhettu

Lisää limemehu ja mausteet, sekoita raaka-aineet hyvin.

Kaada kastiketta 2kg kalakuutioiden päälle.

Kypsennys:
Esilämmitä uuni 180°C. Paista kiertoilmatoiminnolla 150°C n. 50 min. Tarkista sisälämpötila vuoat keskeltä (80°C)

Muuta annoskokoa tai määrää

Annoskoko:  g
Annosmäärä:  kpl

Tilaa uutiskirje

Tilaa Kouluruokakilpailun uutiskirje, niin saat ensimmäisenä tietoosi kilpailun uusimmat käänteet, muistutuksen kisan aikatauluista ja paljastuksia kulissin takaisista tapahtumista.

Yhteistyössä