Itseleivottu pannuleipä
Annoksia: 100 kpl
Annoskoko: 40 g
Määrä: 4,0 kg
2,200 | KG | Vehnäjauho |
0,020 | KG | Suola |
0,043 | KG | Kuivahiiva |
Sekoita hiiva ja suola vehnäjauhojen joukkoon.
1,880 | L | Vesi |
0,100 | L | Rypsiöljy |
0,030 | KG | Hunaja |
Lisää öljy ja hunaja kylmään veteen. Sekoita kuivat aineet joukkoon.
Ota 2,100 kg taikinaa ja painele leivinpaperilla vuorattuun 1/1 65 mm GN-vuokaan.
Peitä kelmulla ja siirrä kylmiöön yöksi.
0,010 | KG | Gourmet suola |
0,100 | KG | Kurpitsansiemen |
0,050 | L | Oliiviöljy |
Nosta leipä huoneenlämpöön ja kohota hyvin.
Hiero pintaan öljy, siemenet ja suola.
Painele sormilla kuoppia leivän pintaan ja paista 5 min. 60%% höyrypaistolla 170°C:ssa ja jatka 20 min. kuivapaistolla 170°C:ssa kunnes kypsiä.