Itseleivottu pannuleipä

Annoksia: 100 kpl
Annoskoko: 40 g
Määrä: 4,0 kg

2,200 KG Vehnäjauho
0,020 KG Suola
0,043 KG Kuivahiiva

Sekoita hiiva ja suola vehnäjauhojen joukkoon.

1,880 L Vesi
0,100 L Rypsiöljy
0,030 KG Hunaja

Lisää öljy ja hunaja kylmään veteen. Sekoita kuivat aineet joukkoon.
Ota 2,100 kg taikinaa ja painele leivinpaperilla vuorattuun 1/1 65 mm GN-vuokaan.
Peitä kelmulla ja siirrä kylmiöön yöksi.

0,010 KG Gourmet suola
0,100 KG Kurpitsansiemen
0,050 L Oliiviöljy

Nosta leipä huoneenlämpöön ja kohota hyvin.
Hiero pintaan öljy, siemenet ja suola.
Painele sormilla kuoppia leivän pintaan ja paista 5 min. 60%% höyrypaistolla 170°C:ssa ja jatka 20 min. kuivapaistolla 170°C:ssa kunnes kypsiä.

Muuta annoskokoa tai määrää

Annoskoko:  g
Annosmäärä:  kpl

Tilaa uutiskirje

Tilaa Kouluruokakilpailun uutiskirje, niin saat ensimmäisenä tietoosi kilpailun uusimmat käänteet, muistutuksen kisan aikatauluista ja paljastuksia kulissin takaisista tapahtumista.