Jaakon kalacurry, pasta ja sämpylät Ruusutorppa
Annoksia: 100 kpl
Annoskoko: 300 g
Määrä: 30,0 kg
6,000 | KPL | SAGA Cook & Chill Ruoanlaittopaperi 38429 |
5,450 | KG | Hokifile, pakaste |
3,270 | KG | Kukkakaalinuppu, pakaste |
7,270 | KG | Mestari 3kg viipaleperuna 6088 |
Vuoraa vuoat SAGA Cook & Chill Ruoanlaittopaperilla
Mittaa raaka-aineet vuokaan:
1/1-65 GN-vuoka
1,500 kg hokifilee
2,000 kg perunaviipale
0,900 kg kukkakaali
Kastike 1 | ||
0,140 | KG | IsoMitta Vaalea Kylmäsuurusteinen kastikepohja -ai |
0,500 | KG | Royal paprika murska paahdettu |
0,230 | L | Touch of Taste Kasvisfondi |
1,700 | L | Kookosmaito, säilötty |
0,030 | KG | inkivääri, maustepyree |
0,100 | KG | Currytahna, punainen |
0,100 | KG | Suola |
0,009 | KG | Juustokumina |
0,009 | KG | Mustapippuri, rouhittu |
0,009 | KG | Korianteri, jauhettu |
Valmista kastike.
Sekoita kylmä vesi ja IsoMitta Vaalea Kylmäsuurusteinen kastikepohja -aines keskenään, anna turvota n.5 min. Lisää loput ainekset ja sekoita keskenään. Annostele kastike vuokiin.
1/1-65 GN-vuoka 1,100 kg kastike
Paista yhdistelmäpaistolla 150 asteessa noin 45 minuuttia.
Ohjeen mukaisesti valmistetun kalacurryn suolapitoisuus on 0,75 g / 100 g.
1,700 | KG | Kungsörnen Gemelli vaalea kuitukierrepasta |
2,300 | L | Vesi |
Keitä Kungsörnen Gemelli vaalea kuitukierrepasta ja jäähdytä.
Kastike 2 | ||
0,500 | L | Vesi |
0,050 | KG | IsoMitta Vaalea Kylmäsuurusteinen kastikepohja -ai |
0,270 | KG | Appelsiinimehutiiviste |
0,008 | KG | inkivääri, maustepyree |
0,130 | L | Valkoviinietikka |
0,130 | KG | Sokeri |
0,260 | L | Rypsiöljy |
Sekoita kylmä vesi ja IsoMitta Vaalea Kylmäsuurusteinen kastikepohja -aines, anna turvota n.5 min ja lisää loput kastikkeen raaka-aineet ja sekoita keskenään.
0,160 | KG | Ruohosipuli |
0,800 | KG | Paprika, punainen |
2,000 | KG | Mangokuutio, pakaste |
Sekoita sulaneet mangokuutiot, kuutioitu punainen paprika ja ruohosipuli pastan joukkoon.
Lisää kastike ja sekoita ja anna maustua.
4,000 | KG | Vaasan 4 viljan leipätaikina 17x600g 13813 |
Sulata ja muotoile leipätaikina sämpylöiksi. Paista Vaasan pakkauksen ohjeen mukaisesti.