Jauheliha-spagettipaistos
Annoksia: 100 kpl
Annoskoko: 300 g
Määrä: 30,0 kg
8,000 | KG | Jauheliha, nauta, kypsä |
1,000 | KG | Sipulikuutio, pakaste |
0,100 | KG | Valkosipulimurska, säilyke |
8,000 | L | Vesi |
0,220 | KG | IsoMitta Lihaliemi -ainekset |
0,050 | KG | Suola |
0,010 | KG | Mustapippuri, rouhittu |
0,050 | KG | Paprika, jauhettu |
0,020 | KG | Chilipippuri |
0,010 | KG | Basilika, kuivattu |
0,020 | KG | Sokeri |
4,000 | KG | Juuressuikalesekoitus, pakaste |
2,000 | L | Vesi |
0,600 | KG | Vehnäjauho |
2,000 | KG | Tomaattimurska |
0,900 | KG | Juustoraasteseos, laktoositon |
4,500 | KG | Kungsörnen Täysjyväminispagetti |
Kuullota sipulit ja lisää vesi ja naudanjauheliha.
Lisä mausteet ja juurekset.
Sekoita jauhot nesteeseen ja kaada kastikkeen joukkoon. Kypsennä noin 10 min. ja lisää tomaattimurska.
Mausta lisää tarvittaessa.
Annostele vuokiin:
0,75 kg spagettia
4,3 kg kastiketta
Sekoita spagetti ja kastike keskenään. Ripottele juustoraaste vuoan pinnalle ja kypsennä 150°C:ssa 35 min.
Nosta lämpö 160°C:seen ja kypsennä 10 min.
Anna vetäytyä kannen alla noin 10 min. ennen tarjoamista.