Jauheliha-spagettipaistos

Annoksia: 100 kpl
Annoskoko: 300 g
Määrä: 30,0 kg

8,000 KG Jauheliha, nauta, kypsä
1,000 KG Sipulikuutio, pakaste
0,100 KG Valkosipulimurska, säilyke
8,000 L Vesi
0,220 KG IsoMitta Lihaliemi -ainekset
0,050 KG Suola
0,010 KG Mustapippuri, rouhittu
0,050 KG Paprika, jauhettu
0,020 KG Chilipippuri
0,010 KG Basilika, kuivattu
0,020 KG Sokeri
4,000 KG Juuressuikalesekoitus, pakaste
2,000 L Vesi
0,600 KG Vehnäjauho
2,000 KG Tomaattimurska
0,900 KG Juustoraasteseos, laktoositon
4,500 KG Kungsörnen Täysjyväminispagetti

Kuullota sipulit ja lisää vesi ja naudanjauheliha.
Lisä mausteet ja juurekset.
Sekoita jauhot nesteeseen ja kaada kastikkeen joukkoon. Kypsennä noin 10 min. ja lisää tomaattimurska.
Mausta lisää tarvittaessa.

Annostele vuokiin:
0,75 kg spagettia
4,3 kg kastiketta

Sekoita spagetti ja kastike keskenään. Ripottele juustoraaste vuoan pinnalle ja kypsennä 150°C:ssa 35 min.
Nosta lämpö 160°C:seen ja kypsennä 10 min.
Anna vetäytyä kannen alla noin 10 min. ennen tarjoamista.

Muuta annoskokoa tai määrää

Annoskoko:  g
Annosmäärä:  kpl

Tilaa uutiskirje

Tilaa Kouluruokakilpailun uutiskirje, niin saat ensimmäisenä tietoosi kilpailun uusimmat käänteet, muistutuksen kisan aikatauluista ja paljastuksia kulissin takaisista tapahtumista.