Juustoinen broilerikeitto
Annoksia: 100 kpl
Annoskoko: 260 g
Määrä: 26,0 kg
9,972 | L | Vesi |
0,008 | KG | IsoMitta Kanaliemi -ainekset |
1,558 | KG | Sipulikuutio, tuore |
3,895 | KG | Porkkanakuutio, pakaste |
0,002 | KG | Laakerinlehti |
0,005 | KG | Maustepippuri, kokonainen |
5,609 | KG | Peruna, kiinteä |
6,000 | KG | Broilerin kypsä fileesuikale, saarioinen |
1,870 | KG | Sulatejuusto, maustamaton |
0,031 | KG | Suola |
0,176 | KG | Ruohosipuli, hienonnettu, pakaste |
Aja perunat, porkkanat ja sipulit vihannesleikkurilla kuutioiksi.
Voitele pata vuokaspraylla, kaada perunat ja porkkanat pataan ja huuhtele.
Laske vettä pataan niin, että perunat ja porkkanat peittyvät.
Laita pata kuumenemaan.
Kun vesi kiehuu, lisää sipuli, laakerinlehdet, pippuri, kanaliemijauhe ja suola.
Kun perunat ja porkkanat ovat melkein kypsiä, lisää juusto ja broilerin paistisuikaleet.
Kuumenna ja tarkista maku. Mittaa myös suolaprosentti.