Juustoinen broilerikeitto

Annoksia: 100 kpl
Annoskoko: 260 g
Määrä: 26,0 kg

9,972 L Vesi
0,008 KG IsoMitta Kanaliemi -ainekset
1,558 KG Sipulikuutio, tuore
3,895 KG Porkkanakuutio, pakaste
0,002 KG Laakerinlehti
0,005 KG Maustepippuri, kokonainen
5,609 KG Peruna, kiinteä
6,000 KG Broilerin kypsä fileesuikale, saarioinen
1,870 KG Sulatejuusto, maustamaton
0,031 KG Suola
0,176 KG Ruohosipuli, hienonnettu, pakaste

Aja perunat, porkkanat ja sipulit vihannesleikkurilla kuutioiksi.
Voitele pata vuokaspraylla, kaada perunat ja porkkanat pataan ja huuhtele.
Laske vettä pataan niin, että perunat ja porkkanat peittyvät.
Laita pata kuumenemaan.
Kun vesi kiehuu, lisää sipuli, laakerinlehdet, pippuri, kanaliemijauhe ja suola.
Kun perunat ja porkkanat ovat melkein kypsiä, lisää juusto ja broilerin paistisuikaleet.
Kuumenna ja tarkista maku. Mittaa myös suolaprosentti.

Muuta annoskokoa tai määrää

Annoskoko:  g
Annosmäärä:  kpl

Tilaa uutiskirje

Tilaa Kouluruokakilpailun uutiskirje, niin saat ensimmäisenä tietoosi kilpailun uusimmat käänteet, muistutuksen kisan aikatauluista ja paljastuksia kulissin takaisista tapahtumista.