Juustoinen lohipasta
Annoksia: 100 kpl
Annoskoko: 200 g
Määrä: 20,0 kg
3,061 | KG | Kungsörnen Simpukkapasta |
3,626 | KG | Lohi, suikale |
8,236 | L | Vesi |
Punnitse 1/1 65 GN- astiaan.
0,760 kg pastaa
0,900 kg lohisuikaleita
4,452 | L | Kasvirasvasekoite 15%, laktoositon |
2,618 | KG | IsoMitta Juustocreme sulatejuustovalmiste |
0,113 | KG | Bong Kalaliemi -ainekset, 0,3 % |
0,048 | KG | Sipulijauhe |
0,020 | KG | Suola |
0,024 | KG | Tilli, hienonnettu, pakaste |
0,012 | KG | Mustapippuri, rouhittu |
0,040 | KG | Sitruunapippuri |
Valmista liemi. Tarkista maku.
Lisää 4 litraa lientä/ gn-astia.
Paista 150°C yhdistelmäpaistolla n. 40-60 min. Anna vetäytyä.
Tarkista maku, rakenne, ulkonäkö ja suolapitoisuus.