Kalaisa pastavuoka, kouluruokakilpailu
Annoksia: 100 kpl
Annoskoko: 200 g
Määrä: 20,0 kg
3,333 | KG | Särkimassa, pakaste |
Kypsennä särkimassa padan pohjalla, siirrä massa pois padasta GN 1/1 65 mm vuokaa.
Jos valmistat kylmävalmistuksella, nosta vuoat kylmiöön jäähtymään.
Jos valmistat ruoan heti tarjottavaksi, kalaa ei välttämättä tarvitse jäähdyttää.
10,400 | L | Vesi |
0,667 | KG | IsoMitta Vaalea Kylmäsuurusteinen kastikepohja -ai |
1,000 | L | Arla Keittiö Laktoositon kasvisrasvasekoite 15% |
1,000 | KG | Ruoanvalmistusjuusto |
Jos valmistat kylmävalmistuksella, muista että padassa on jäähdytys päällä.
Laske kylmä vesi sekoittavaan pataan ja lisää kastikeainekset vähitellen, hyvin sekoittaen.
Lisää kasvirasvasekoite ja juustocreme.
0,100 | KG | Bong Kasvisliemi -ainekset, 0,3 % |
0,007 | KG | Kurkuma |
0,187 | L | Sitruunamehu, makeuttamaton |
0,080 | KG | Ruohosipuli, hienonnettu, pakaste |
Suola | ||
0,010 | KG | Mustapippuri, rouhittu |
0,033 | KG | Sokeri |
Kun pohja-ainekset ovat sekoittuneet tasaisesti nesteeseen, lisää mausteet, sekoita huolellisesti.
Kastike-/keittopohjat ovat vähäsuolaisia. Lisää suolaa makusi mukaan.
0,167 | KG | Sipulijauhe |
1,000 | KG | Porkkanasose, pakaste |
2,667 | KG | Kungsörnen Lasagnette Täysjyväkuviopasta |
Lisää kastikkeen sekaan pasta, sipulijauhe, kypsennetty särkimassa ja sulanut porkkanasose.
Sekoita varovasti mutta huolellisesti tasaiseksi massaksi.
(Mittaa massan lämpötila max +6 °C ja tee tarvittavat kirjaukset, jos valmistat kylmävalmistuksella.)
Jaa massa voideltuihin kylmiin 1/1 65 mm GN-vuokiin n. 5,8 kg / vuoka.
Esilämmitä uuni 190 °C:seen yhdistelmätoiminnolla. Paista yhdistelmäpaistolla (kosteus 60 %%) 165 °C:ssa noin 50 min.
Sisälämpötilan tulee nousta 80 °C:seen vuoan keskeltä.
Anna vetäytyä lämpökaapissa noin 10 minuuttia ennen tarjoilua.