Kalaisa pastavuoka, kouluruokakilpailu

Annoksia: 100 kpl
Annoskoko: 200 g
Määrä: 20,0 kg

3,333 KG Särkimassa, pakaste

Kypsennä särkimassa padan pohjalla, siirrä massa pois padasta GN 1/1 65 mm vuokaa.

Jos valmistat kylmävalmistuksella, nosta vuoat kylmiöön jäähtymään.
Jos valmistat ruoan heti tarjottavaksi, kalaa ei välttämättä tarvitse jäähdyttää.

10,400 L Vesi
0,667 KG IsoMitta Vaalea Kylmäsuurusteinen kastikepohja -ai
1,000 L Arla Keittiö Laktoositon kasvisrasvasekoite 15%
1,000 KG Ruoanvalmistusjuusto

Jos valmistat kylmävalmistuksella, muista että padassa on jäähdytys päällä.

Laske kylmä vesi sekoittavaan pataan ja lisää kastikeainekset vähitellen, hyvin sekoittaen.
Lisää kasvirasvasekoite ja juustocreme.

0,100 KG Bong Kasvisliemi -ainekset, 0,3 %
0,007 KG Kurkuma
0,187 L Sitruunamehu, makeuttamaton
0,080 KG Ruohosipuli, hienonnettu, pakaste
Suola
0,010 KG Mustapippuri, rouhittu
0,033 KG Sokeri

Kun pohja-ainekset ovat sekoittuneet tasaisesti nesteeseen, lisää mausteet, sekoita huolellisesti.
Kastike-/keittopohjat ovat vähäsuolaisia. Lisää suolaa makusi mukaan.

0,167 KG Sipulijauhe
1,000 KG Porkkanasose, pakaste
2,667 KG Kungsörnen Lasagnette Täysjyväkuviopasta

Lisää kastikkeen sekaan pasta, sipulijauhe, kypsennetty särkimassa ja sulanut porkkanasose.

Sekoita varovasti mutta huolellisesti tasaiseksi massaksi.
(Mittaa massan lämpötila max +6 °C ja tee tarvittavat kirjaukset, jos valmistat kylmävalmistuksella.)

Jaa massa voideltuihin kylmiin 1/1 65 mm GN-vuokiin n. 5,8 kg / vuoka.

Esilämmitä uuni 190 °C:seen yhdistelmätoiminnolla. Paista yhdistelmäpaistolla (kosteus 60 %%) 165 °C:ssa noin 50 min.
Sisälämpötilan tulee nousta 80 °C:seen vuoan keskeltä.
Anna vetäytyä lämpökaapissa noin 10 minuuttia ennen tarjoilua.

Muuta annoskokoa tai määrää

Annoskoko:  g
Annosmäärä:  kpl