Kalast teht biffsteek ja sitruunamakarooni Nanu

Annoksia: 100 kpl
Annoskoko: 300 g
Määrä: 30,0 kg

L Laktoositon, laktoosia < 0,01 g/ 100 g nautintavalmista tuotetta

7,000 KPL SAGA Cook & Chill Ruoanlaittopaperi 38429
14,000 KG Järvikalapihvi

Lado pihvit SAGA Cook & Chill Ruoanlaittopaperilla vuorattuun vuokaan (n. 2kg/vuoka).
Kuumenna
150 astetta, 30%% kosteus, 20min.
200 astetta, kuivapaisto, 10min.

Lisäke:
12,750 L Vesi
0,100 KG Bong Kasvisliemi -ainekset, 0,5 %

Valmista lisäkepasta padassa.
Kiehauta vesi ja Bong Kasvisliemi -ainekset, 0,5 %%

3,600 KG Kungsörnen Cellentani vaalea kuitukierrepasta

Lisää pasta kiehuvaan veteen ja keitä Kungsörnen Cellentani vaalea kuitukierrepastaa n.6min.

1,400 KG IsoMitta Sitruunakastike -ainekset
3,700 L Vesi

Sekoita vesi ja IsoMitta Sitruunakastike -ainekset. Kaada kastikeseos ohuena nauhana pastan joukkoon. Kypsennä pastaa n. 20-30 min. varovasti mutta huolellisesti välillä sekoitellen.

0,200 KG Tilli, hienonnettu, pakaste

Lisää tilli pastan joukkoon ja sekoita.

Isommat erät valmistetaan useammassa erässä.

Muuta annoskokoa tai määrää

Annoskoko:  g
Annosmäärä:  kpl

Tilaa uutiskirje

Tilaa Kouluruokakilpailun uutiskirje, niin saat ensimmäisenä tietoosi kilpailun uusimmat käänteet, muistutuksen kisan aikatauluista ja paljastuksia kulissin takaisista tapahtumista.