Kalkkuna-currykeitto

Annoksia: 100 kpl
Annoskoko: 250 g
Määrä: 25,0 kg

7,070 L Vesi
0,070 KG IsoMitta Kanaliemi -ainekset
0,037 KG Suola
0,093 KG Valkosipulimurska, säilyke
0,209 KG Currytahna, vihreä
0,026 KG Sokeri
3,731 KG Perunasuikale, tuore
0,930 KG Sipulikuutio, pakaste
1,263 KG IsoMitta Juustocreme sulatejuustovalmiste
5,674 KG Frigodan Juliennesekoitus, pakaste

Lämmitä kalkkunasuikaleet pusseissaan uunissa höyrytoiminnolla.
Kuumenna vesi padassa, lisää mausteet. Lisää huuhdotut perunasuikaleet ja sipulikuutiot, kypsennä alle 10 min. Lisää juustocreme ja kasvikset, kypsennä muutama minuutti.

3,419 L Kasvirasvasekoite 15%, laktoositon
4,651 KG Kalkkunan fileesuikale, kypsä
0,221 KG Ruohosipuli, hienonnettu, pakaste

Lisää kasvisrasvasekoite, kuumenna.
Lisää lämmitetyt kalkkunasuikaleet, kuumenna ja sekoita varovasti.
Tarkista maku ja lisää ruohosipuli.

Muuta annoskokoa tai määrää

Annoskoko:  g
Annosmäärä:  kpl

Tilaa uutiskirje

Tilaa Kouluruokakilpailun uutiskirje, niin saat ensimmäisenä tietoosi kilpailun uusimmat käänteet, muistutuksen kisan aikatauluista ja paljastuksia kulissin takaisista tapahtumista.