Kalkkuna-currykeitto
Annoksia: 100 kpl
Annoskoko: 250 g
Määrä: 25,0 kg
7,070 | L | Vesi |
0,070 | KG | IsoMitta Kanaliemi -ainekset |
0,037 | KG | Suola |
0,093 | KG | Valkosipulimurska, säilyke |
0,209 | KG | Currytahna, vihreä |
0,026 | KG | Sokeri |
3,731 | KG | Perunasuikale, tuore |
0,930 | KG | Sipulikuutio, pakaste |
1,263 | KG | IsoMitta Juustocreme sulatejuustovalmiste |
5,674 | KG | Frigodan Juliennesekoitus, pakaste |
Lämmitä kalkkunasuikaleet pusseissaan uunissa höyrytoiminnolla.
Kuumenna vesi padassa, lisää mausteet. Lisää huuhdotut perunasuikaleet ja sipulikuutiot, kypsennä alle 10 min. Lisää juustocreme ja kasvikset, kypsennä muutama minuutti.
3,419 | L | Kasvirasvasekoite 15%, laktoositon |
4,651 | KG | Kalkkunan fileesuikale, kypsä |
0,221 | KG | Ruohosipuli, hienonnettu, pakaste |
Lisää kasvisrasvasekoite, kuumenna.
Lisää lämmitetyt kalkkunasuikaleet, kuumenna ja sekoita varovasti.
Tarkista maku ja lisää ruohosipuli.