Kasvis-hernerouhebolognese ja pasta Höykänummi
Annoksia: 100 kpl
Annoskoko: 320 g
Määrä: 32,0 kg
7,300 | L | Vesi |
1,150 | KG | Hernerouhe |
0,160 | KG | Bong Kasvisliemi -ainekset, 0,5 % |
Sekoita kasvisliemi veteen ja kaada se hernerouheen päälle. Anna turvota noin 20 minuuttia.
0,470 | L | Rypsiöljy |
3,150 | KG | Porkkanasuikale, keltainen, pakaste |
3,150 | KG | Paprika, punainen, kuutio |
2,100 | KG | Maissi, pakaste |
1,600 | KG | Sipulikuutio, pakaste |
0,105 | KG | Valkosipulijauhe |
0,700 | KG | Mrs Cheng s Soijakastike Mushroom |
0,010 | KG | Mustapippuri, rouhittu |
0,100 | KG | Sokeri |
0,110 | L | Sitruunamehu, makeuttamaton |
Kuullota kasvikset äljyssä ja lisää joukkoon hernerouhe ja muut ainekset. Hauduta seosta
noin 10 minuuttia.
0,600 | KG | Tomaattipyre |
1,600 | KG | Tomaattimurska |
Lisää tomaattipyre ja tomaaattimurska ja hauduta vielä 10 minuuttia. Lisää vettä tarvittaessa.
Lisäke: | ||
6,000 | KG | Kungsörnen Gemelli vaalea kuitukierrepasta |
7,000 | L | Vesi |
0,150 | L | Rypsiöljy |
0,150 | L | Touch of Taste Kasvisfondi |
Keitto-ohje yhdistelmäuunissa 1/1 65mm:
1,3kg pastaa, 2,31 vettä, 0,5dl Touch of Taste Kasvisfondi ja 0,5dl öljyä.
Saanto: 3,8 kg
Keittoaika: 10min
1. Mittaa raaka pasta ja öljy 1/1 65mm GN-vuokaan. Öljyn käyttäminen estää pastan kiinni tarttumisen.
2. Lisää vesi ja fondi vuokaan ja höyrykeitä ilman kantta ohjeen mukainen aika
3. Ota vuoka uunista, sekoita ja valuta.