Kasvis-pastalasagnette, kouluruokakilpailu
Annoksia: 100 kpl
Annoskoko: 280 g
Määrä: 28,0 kg
0,065 | L | Rypsiöljy |
0,050 | KG | Paprika, jauhettu |
0,050 | KG | Curry, suolaton |
7,000 | KG | Vegemix, kasvissekoitus |
Voitele 4 kpl 1/1 65 mm GN-vuokia ja esikuumenna uuni.
Kuumenna öljy padassa. Lisää mausteet, kiehauta. Lisää kasvikset ja anna maustua.
17,000 | L | Vesi |
1,000 | KG | IsoMitta Vaalea kastike-/keittopohja-ainekset |
0,008 | KG | Mustapippuri, rouhittu |
0,200 | KG | Bong Kasvisliemi -ainekset, 0,3 % |
Sekoita jauhe pieneen määrään vettä, lisää loppu vesi kasvisten joukkoon ja lisää suurus kiehuvaan nesteeseen.
Anna kypsyä 5 minuuttia, sekoita välillä.
3,000 | KG | Ruoanvalmistusjuusto |
Suola |
Lisää juusto ja kuumenna kiehumapisteeseen. Tarkista maku ja rakenne.
Kastike-/keittopohjat ovat vähäsuolaisia. Lisää suolaa makusi mukaan.
2,900 | KG | Kungsörnen Lasagnette Täysjyväkuviopasta |
Mittaa lasagnette vuokaan. Kaada päälle kuuma vihanneskastike ja sekoita hyvin.
0,800 | KG | Arla Pizzatopping-juustoraaste 21% |
Lisää pinnalle juustoraaste ja yhdistelmäpaista 150 °C:ssa noin 30-35 minuuttia.
Vuokajako: 0,73 kg raaka lasagnette, 7,2 kg vihanneskastike ja 0,2 kg juustoraaste.
Mittaa lämpötila, kirjaa ylös ja ota näyte.