Kasvis-pastalasagnette, kouluruokakilpailu

Annoksia: 100 kpl
Annoskoko: 280 g
Määrä: 28,0 kg

0,065 L Rypsiöljy
0,050 KG Paprika, jauhettu
0,050 KG Curry, suolaton
7,000 KG Vegemix, kasvissekoitus

Voitele 4 kpl 1/1 65 mm GN-vuokia ja esikuumenna uuni.

Kuumenna öljy padassa. Lisää mausteet, kiehauta. Lisää kasvikset ja anna maustua.

17,000 L Vesi
1,000 KG IsoMitta Vaalea kastike-/keittopohja-ainekset
0,008 KG Mustapippuri, rouhittu
0,200 KG Bong Kasvisliemi -ainekset, 0,3 %

Sekoita jauhe pieneen määrään vettä, lisää loppu vesi kasvisten joukkoon ja lisää suurus kiehuvaan nesteeseen.
Anna kypsyä 5 minuuttia, sekoita välillä.

3,000 KG Ruoanvalmistusjuusto
Suola

Lisää juusto ja kuumenna kiehumapisteeseen. Tarkista maku ja rakenne.
Kastike-/keittopohjat ovat vähäsuolaisia. Lisää suolaa makusi mukaan.

2,900 KG Kungsörnen Lasagnette Täysjyväkuviopasta

Mittaa lasagnette vuokaan. Kaada päälle kuuma vihanneskastike ja sekoita hyvin.

0,800 KG Arla Pizzatopping-juustoraaste 21%

Lisää pinnalle juustoraaste ja yhdistelmäpaista 150 °C:ssa noin 30-35 minuuttia.

Vuokajako: 0,73 kg raaka lasagnette, 7,2 kg vihanneskastike ja 0,2 kg juustoraaste.

Mittaa lämpötila, kirjaa ylös ja ota näyte.

Muuta annoskokoa tai määrää

Annoskoko:  g
Annosmäärä:  kpl