Kauraleipä, kouluruokakilpailu

Annoksia: 100 kpl
Annoskoko: 60 g
Määrä: 6,0 kg

L Laktoositon, laktoosia < 0,01 g/ 100 g nautintavalmista tuotetta

2,200 L Kevytmaito
0,110 KG Hiiva
0,050 KG Suola
0,090 KG Fariinisokeri
0,655 KG Kaurahiutale-kauraleseseos
1,300 KG Vehnäjauho
1,800 KG Täysjyvävehnäjauho, rouheinen
0,270 L Juokseva kasviöljyvalmiste

Liota hiiva haaleaan nesteeseen (37 °C).
Lisää suola ja sokeri, kuivat aineet ja lopuksi rasva.
Vaivaa noin 5 minuuttia ja nostata kaksinkertaiseksi.
Paloittele ja punnitse 500 g paloihin, leivo leiviksi ja leikkaa kuvio pintaan.
Kohota pellillä tai vuoassa ja paista 190 °C:ssa noin 40 minuuttia.
Voit leipoa myös vähälaktoosiseen tai laktoosittomaan maitoon.

Muuta annoskokoa tai määrää

Annoskoko:  g
Annosmäärä:  kpl