Keväinen härkäpapurisotto Neulamäki
Annoksia: 100 kpl
Annoskoko: 250 g
Määrä: 25,0 kg
0,920 | L | Rypsiöljy |
0,035 | KG | Mustapippuri, rouhittu |
0,060 | KG | Curry |
0,015 | KG | Timjami |
2,500 | KG | Porkkanasuikale, keltainen, pakaste |
2,700 | KG | Paprikakuutio, pakaste |
1,500 | KG | Sipulikuutio, pakaste |
Freesaa öljyssä kasvikset ja mausteet
3,900 | KG | Risotto riisi |
10,000 | L | Vesi |
0,300 | KG | Bong Kasvisliemi -ainekset, 0,5 % |
Lisää risottoriisi ja pyörittele kasvisten seassa. Kaada joukkoon 1/4 osa vesestä ja kasvisliemijauhe. Kuumenna kiehuvaksi ja anna riisin imeä neste, lisää tämän jälkeen vettä pienissä erissä sitä mukaan kun neste imeytyy.
3,000 | KG | Häärkäpapurouhe |
3,000 | L | Arla Keittiö Laktoositon kasvisrasvasekoite 15% |
Lisää risottoon härkäpapu ja Arla Keittiö Laktoositon kasvisrasvasekoite 15%%, sekoita.
1,100 | L | Touch of Taste Kasvisfondi |
Lisää lopuksi Touch of Taste Kasvisfondi ja kuumenna.
0,300 | KG | Herneenverso |
Laita tarjolle ja koristele hrneenversoilla.